Kayıp kızın cesedi denizden çıktı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-28-2011 (11:04)   Son Mesaj: 02-28-2011 (11:04)    Cevap: 0    Gösterim: 716  

    02-28-2011

    Kayıp kızın cesedi denizden çıktı

    Kayıp kızın cesedi denizden çıktı


    Ordu'da bir haftadır kayıp olan 16 yaşındaki genç kızın cesedi Öğretmenevi'nin karşısındaki kumsalda sahile vurdu. Genç kızın cesedi 112 Acil Servis ambulansıyla Ordu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

    Dün akşam saatlerinde Ordu Öğretmenevi'nin karşısındaki kumsalda sahile vuran bir ceset gören vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçen polis, inceleme başlattı. Dalgaların sahile sürüklediği ceset üzerinde Olay Yeri İnceleme ekipleri yaklaşık 1 saate yakın çalışma yaptı. Yapılan incelemenin ardından cesedin bir haftadır kayıp olan ve şehrin muhtelif yerlerine kayıp ilanı asılan Merve Öztürk'e (16) ait olduğu belirlendi.
    Anne-babasının ayrı yaşadığı ve ayrıca kalp hastası olduğu öğrenilen Öztürk'ün geçen hafta salı günü kardeşini okula bıraktığı ve "Belki bir daha görüşemeyiz" diyerek ayrıldığı, daha sonra ise kendisinden haber alınamadığı bildirildi. Genç kızın cesedi 112 Acil Servis ambulansıyla Ordu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Genç kızın cansız bedeni daha sonra otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.






    Kayıp kızın cesedi denizden çıktı Yorumları