Profesöre hastasından ölüm tehdidi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-28-2011 (10:08)   Son Mesaj: 02-28-2011 (10:08)    Cevap: 0    Gösterim: 556  

    02-28-2011

    Profesöre hastasından ölüm tehdidi

    Profesöre hastasından ölüm tehdidi


    İstanbul Üniversitesi Psikiyatri Ana Bilim Dalı'ndan emekli olan Prof. Dr. Mehmet Kerem Doksat, savcılığa başvurarak eski hastası İ.H'nin kendisini ölümle tehdit ettiğini ileri sürdü.

    Tolga Atar'ın haberi
    İstanbul Üniversitesi Psikiyatri Ana Bilim Dalı'ndan emekli olan Prof. Dr. Mehmet Kerem Doksat, savcılığa başvurarak eski hastası İ.H'nin kendisini ölümle tehdit ettiğini ileri sürdü. Mehmet Kerem Doksat, dilekçesinde 'Şizoaffektif bozukluk' tanısı koyulan İ.H'nin kendisin arayarak "Seni öldüreceğim, kurtulman mümkün değil, boğazını keseceğim" dediğini iddia etti.

    Şizofreni tanısı konuldu

    Doksat, dilekçesinde şüpheli İ.H'nin eşi Psikiyatri Uzmanı Neslim Güvendeğer Doksat tarafından tedavi edilmeye başlandığını anlatarak, kendisine danışılarak İ.H'ye 'Şizoaffektif bozukluk' tanısı koyulduğunu belirtti. Bu tanının ardından İ.H'nin tedavisinin La Paix Hastanesi'nde devam ettiğini dilekçesinde hatırlatan Mehmet Kerem Doksat, İ.H. ile bir ilgilerinin kalmadığını söyledi.

    Buna rağmen şüpheli İ.H'nin geçen 8 Şubat'tan buyana telefon ile kendisini arayarak tehdit ve hakarette bulunduğunu öne süren Mehmet Kerem Doksat, İ.H. hakkında "Tehdit, hakaret ve kişilerin huzur ve sükûnunu bozma" suçlarından dava açılmasını istedi.

    BUGÜN




    Profesöre hastasından ölüm tehdidi Yorumları