İZLE Erdoğan, Almanya'da konuşuyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-27-2011 (21:34)   Son Mesaj: 02-27-2011 (21:34)    Cevap: 0    Gösterim: 570  

    02-27-2011

    İZLE Erdoğan, Almanya'da konuşuyor

    İZLE Erdoğan, Almanya'da konuşuyor


    Başbakan Erdoğan, Almanya'nın Dusseldorf kentinde ISS Dome Salonu'nu tamamen dolduran binlerce gurbetçiye hitap ediyor.. Başbakan Erdoğan'ın konuşması sık sık tezahüratlarla kesiliyor..

    Erdoğan, Almanya'daki gurbetçilere 'Sizler hem Almanya'nın hem de büyük ve gçül Türkiye'nin teminatı altındasınız' dedi..
    'Benim vatandaşım 'imdat' dediğinde bir el uzatılmasını istediğinde Libya örneğinde olduğu gibi hemen yardımlarına koşuyoruz.. Şuan 16 bin 500 Türk'ü Libya'dan Türkiye'ye getirdik' dedi..

    Erdoğan, 'Daha düne kadar gündemi belirlenen bir Türkiye vardı. Ancak şimdi gündem belirleyen dünyanın söz sahibi ülkesi haline geldik.. Dünyanın dört bir yanına ulaştık.. Birçok ülkesinde dünya mirasına eserler kazandırdık.. Moğolistan'da, Kudüs'te, Bosna'da Mısır'da birçok ülkede tarihi miraslarımıza sahip çıktık.. Kızılay'la dünyaya yardım elimizi uzatıyoruz.. TRT ile dünyaya Türkçe sesleniyoruz.. Dünyadaki vatandaşlarımıza anında yardıma kouşuyoruz.. ' dedi..

    'Sevgili kardeşlerim, küresel krizde dünya alt-üst olurken Türkiye hamdolsun dimdik ayakta kaldı.. Şimdi Türkiye'nin milli gelir karşısında yüzde 74 olan borç oranı şimdi yüzde 40'lara indirdik..' diyem Erdoğan ekonomik verilerle hükümeti zamanında yapılanları anlatıyor..

    CANLI İZLE



    İZLE Erdoğan, Almanya'da konuşuyor





    İZLE Erdoğan, Almanya'da konuşuyor Yorumları