Gaziosmanpaşa'da park kavgası: 1 ölü 4 yaralı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-27-2011 (18:08)   Son Mesaj: 02-27-2011 (18:08)    Cevap: 0    Gösterim: 632  

    02-27-2011

    Gaziosmanpaşa'da park kavgası: 1 ölü 4 yaralı

    Gaziosmanpaşa'da park kavgası: 1 ölü 4 yaralı


    Gaziosmanpaşa'da marketlerinin önüne otomobillerini park ettikleri iddiasıyla Özgen ve Acer aileleri arasında çıkan bıçak, tabanca ve sopaların kullanıldığı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

    7 kişinin gözaltına alındığı kavga sırasında öldürülen Hakim Zengin"in Özgen ailesinin damadı olduğu öğrenildi.
    Gaziosmanpaşa"da 25 Şubat 2011 tarihinde Sultangazi Yunus Emre Mahallesi 1328/1 Sokak"ta tabldot işiyle uğraşan Zülküf Acer, dükkanının yanında bulunan marketin önüne aracını park etti. Market sahipleri, Zülküf Acer"den aracını park etmemesini istedi.

    Bunun üzerine Zülküf Acer ile market çalışanları arasında tartışma çıktı. Tartışmaya tabldot dükkanından çıkan Zülküf Acer"in yakınları da katıldı. Marketin sahibi olan Özgen ailesi ile tabldot dükkanı sahibi Acer ailesi arasındaki tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüştü.

    Tabanca, bıçak ve sopanın kullanıldığı kavgada, Özgen ailesinin damadı Hakim Zengin bıçaklanarak öldürüldü. Olayda Mehmet Ali Özgen, Suna Zengin, Perişan Özgen ve Fatih Siyahlı çeşitli yerlerinden yaralandı.

    Konuyla ilgili çalışma yapan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Zülküf Acer, Salih Özgen, Hanefi Acer, Felemez Özgen, Feride Acer, Sıdıka Acer ve Özgül Baydoğan'ı gözaltına alındı.

    Yapılan aramalarda suçta kullanıldığı iddiasıyla 2 ekmek bıçağı, 2 adet 9 mm kovan, 1 adet 9 mm fişek, 2 adet bere, 5 sopa ve bir demir çubuk ele geçirildi. Asayiş Şube Müdürlüğü"ne götürülen zanlıların da yüz ve başlarından yara aldıkları görüldü.

    Emniyette yapılan sorgulamada 6 senedir aynı sokakta oturan iki aile arasında sık sık sözlü sataşma ve kavga yaşandığı ortaya çıktı. Ancak en son park yüzünden çıkan kavgada silah kullanıldığı için büyüdüğü belirtildi. Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan 7 zanlı Gaziosmanpaşa Adliyesi"ne sevk edildi.




    Gaziosmanpaşa'da park kavgası: 1 ölü 4 yaralı Yorumları