Sakarya'da omuz atma kavgası   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-27-2011 (19:07)   Son Mesaj: 02-27-2011 (19:07)    Cevap: 0    Gösterim: 510  

    02-27-2011

    Sakarya'da omuz atma kavgası

    Sakarya'da omuz atma kavgası


    Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde omuz atma meselesinden çıktığı ileri sürülen kavgada 1'i asker 3 kişiyi bıçakladıkları ileri sürülen iki kişi yakalandı.

    Mithatpaşa Mahallesi'nde Kapalı Spor Salonu yanında 19 Şubat'ta askerden izine gelen M.M.M (26) ile arkadaşları İ.A. ve İ.K.'yı omuz atma meselesi yüzünden çıkan kavgada bıçakladıkları öne sürülen 16 yaşındaki G.Ç. ve O.K. (20), Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı.
    Emniyetteki sorgularının ardından Toyotasa Acil Yardım Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen iki zanlı, adliyeye sevk edildi.

    Mithatpaşa Mahallesi'ndeki olayda, askerden izine gelen M.M.M, kız kardeşi S.M., kız arkadaşı H.C., erkek arkadaşları İ.A. ve İ.K. ile bir birahanede alkol aldıktan sonra evlerine dönerken iki kişiyle omuz atma meselesi yüzünden tartışmıştı.

    Tartışmanın kavkaya dönüşmesi üzerine iki kişi, M.M.M, İ.A. ve İ.K.'yı vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçaklamıştı.




    Sakarya'da omuz atma kavgası Yorumları