Soyguncuyu parmağı ele verdi / VİDEO   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-27-2011 (17:04)   Son Mesaj: 02-27-2011 (17:04)    Cevap: 0    Gösterim: 509  

    02-27-2011

    Soyguncuyu parmağı ele verdi / VİDEO

    Soyguncuyu parmağı ele verdi / VİDEO


    Kağıthane'de bomba süsü verdiği bir paketle geldiği banka şubesini soyan zanlıyı, eksik olan parmağı ele verdi. Soygun anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. İşte o görüntüler:



    Olay sırasında bir müşterinin soğukkanlılıkla işlemlerini devam ettirmesi dikkat çekti.
    Bomba süsü verdiği bir paketle banka şubesine gelen soyguncu, "Elimde bomba var" diyerek içeridekileri etkisiz hale getirdi. Elindeki kumandayı gösterip, paketi bir masanın üzerine bırakan soyguncu, banka görevlisinden paraları poşete doldurmasını istedi.

    Banka görevlisi, soyguncunun verdiği poşete paraları doldururken, soygun anıda bankanın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Soygun sırasında içeride bulunan bir müşterinin ise soğukkanlılıkla işlemlerine devam etmesi ise dikkat çekti. Yaklaşık bin 600 lira para alan soyguncu, paketi bankada bırakarak kaçtı.

    Olayın ardından inceleme yapan polis, güvenlik kamerasının kaydettiği görüntüleri titizlikle inceledi. Yapılan inceleme sırasında soyguncunun sağ işaret parmağının eksik olduğu belirlendi. Araştırmalarını bu yönde sürdüren polis, soygunun izine ulaştı. Harekete geçen polis 26 yaşındaki M.G.'yi yakaladı.

    Gözaltına alınan soyguncunun Anadolu Üniversitesi Elektrik Meslek Yüksekokulu'nda okurken, okulu bıraktığı öğrenildi. Hiçbir işte çalışmadığı ve soygunu "macera" için yaptığı ileri sürülen soyguncu, ifadesi tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Zanlı basın mensuplarının "Neden yaptınız?" sorusu üzerine, "Çaresiz kaldım" dedi.





    Soyguncuyu parmağı ele verdi / VİDEO Yorumları