Erbakan'ın vefatı sevenlerini yasa boğdu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-27-2011 (15:58)   Son Mesaj: 02-27-2011 (15:58)    Cevap: 0    Gösterim: 483  

    02-27-2011

    Erbakan'ın vefatı sevenlerini yasa boğdu

    Erbakan'ın vefatı sevenlerini yasa boğdu


    Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı ve eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın vefatı Konya’daki sevenlerini derin üzüntüye boğdu.

    Üç defa Konya milletvekili olarak seçilen Erbakan"ın vefat haberi SP"nin Konya İl Divan Kurulu Toplantısı"nda duyuruldu.
    Siyasi hayatında Konya"da önemli bir yeri olan Necmettin Erbakan"ın vefatı, büyük üzüntüye neden oldu. SP Konya İl Divan Kurulu toplantısı sırasında Erbakan"ın vefat haberini alan partililer, göz yaşlarına hakim olamadı.

    Saadet Partisi (SP) Konya İl Başkanı Mehmet Şen, il binasında yaptığı konuşmada, bütün teşkilat mensuplarını sakin olmaya davet etti. Büyük üzüntü duyduklarını belirten Şen, partililerden sabırlı olmalarını istedi. Erbakan"ın sadece Konya için değil, Türkiye ve dünya için de büyük bir lider olduğunu sözlerine ekleyen Şen, "Vefat haberi bizi derinden etkilemiştir. Göz yaşlarınızı içinize akıtın. Başkanımız Erbakan son anda bile çalıştı. Çalışırken şehit oldu." dedi.

    Necmettin Erbakan"ın şahadetine Konya olarak şahitlik ettiklerini dile getiren Başkan Mehmet Şen, şunları söyledi: "Dünya Müslümanlarının başı sağ olsun. Çünkü o sadece Konya için değil, dünyadaki 6 milyar Müslüman için çalışan bir liderdi. Acımız büyük ama sevincimiz de büyük. Çünkü bu davanın içindeyiz."

    Şen, yeni Erbakanlarla yollarına devam edeceklerini kaydetti.




    Erbakan'ın vefatı sevenlerini yasa boğdu Yorumları