Bahçeli: Türk siyasi hayatındaki mümtaz şahsiyet   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-27-2011 (15:37)   Son Mesaj: 02-27-2011 (15:37)    Cevap: 0    Gösterim: 649  

    02-27-2011

    Bahçeli: Türk siyasi hayatındaki mümtaz şahsiyet

    Bahçeli: Türk siyasi hayatındaki mümtaz şahsiyet


    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın vefatı üzerine Aydın’daki programlarını iptal ederek Ankara’ya döndü. Bahçeli, "Sayın Hocamıza Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum" dedi.

    MHP lideri Bahçeli, Necmettin Erbakan'ın vefatı üzerine programlarını iptal etti
    Aydın merkez ilçe hizmet binasının açılışından sonra Ortaklar beldesine geçen MHP lideri, burada toplu açılış törenine katıldı. Törende konuşan MHP lideri Bahçeli, "Bugün Aydın ilimizde programımız gereği Germencik, İncirliova, Söke, Akyeniköy ilçe ve beldelerimizi de gezecektik. Ancak çok acı ve üzüntü verici bir haber almış bulunuyoruz. Türk milletinin yetiştirmiş olduğu değerli bir evladı, Türk siyasi hayatında mümtaz bir yeri bulunan, Milli Görüş Hareketi'nin kurucusu ve o hareketin şekillendirdiği, siyasi partilerin genel başkanı ve lideri, sayın Necmettin Erbakan Beyefendi Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Sayın Hocamıza Cenabı Allah"tan rahmet diliyorum. Büyük Türk milletine ve Milli Görüş Hareketi'nin mensuplarına başsağlığı diliyorum. Türk siyasi hayatındaki bu mümtaz şahsiyeti anmak ve ona son görevimizi yerine getirmek amacıyla sürdürmekte olduğumuz bu ziyaretlerimizi Ortaklar'da iptal ederek Ankara"ya dönmek istiyorum.

    Dolayısıyla Germencik, İncirliova, Söke, Akyeniköy ilçe ve beldelerimize daha sonraki bir günde gelerek bu gezimizi tamamlamak istiyorum. Onun için buradan bu güzel tesisin açılışını yaptıktan sonra ayrılacağım. Geziyi tamamlamama konusunda üzüntü içerisinde olmakla beraber, tekrar geleceğimden de emin olmanızı istiyorum." dedi.

    Bahçeli burada açılışları gerçekleştirdikten sonra Ankara"ya hareket etti.




    Bahçeli: Türk siyasi hayatındaki mümtaz şahsiyet Yorumları