Gül'ün Erbakan mesajı: Damgasını vurdu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-27-2011 (14:37)   Son Mesaj: 02-27-2011 (14:37)    Cevap: 0    Gösterim: 487  

    02-27-2011

    Gül'ün Erbakan mesajı: Damgasını vurdu

    Gül'ün Erbakan mesajı: Damgasını vurdu


    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Eski Başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefat etmesi üzerine bir taziye mesajı yayınladı. Cumhurbaşkanı Gül, eski siyasi lideri Erbakan'ın bir çok özelliğine dikkat çekti.

    Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül, eski Başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan"ın vefatı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
    Gül'ün mesajı şöyle:

    "Eski Başbakanlardan, Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan"ın vefatını derin bir teessürle öğrendim. Büyük bir devlet, siyaset ve bilim adamını kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Aziz milletimizin başı sağolsun.

    Türk siyasetinin en önemli simalarından biri olan Necmettin Erbakan, bilgisi, birikimi, kişiliği, tecrübesi, ilkeleri, mücadele azmi ve unutulmaz hizmetleri ile halkımızın sevgisini ve takdirini kazanmış, örnek bir liderdi.

    Siyasette bulunduğum dönemde yakından tanıma ve uzun süre birlikte çalışma mutluluğuna eriştiğim Necmettin Erbakan, hiç şüphe yoktur ki, yakın tarihimize damgasını vurmuştur.

    Hayatı boyunca üstlendiği tüm görevlerde millete hizmet etmeyi her şeyin üstünde tutan Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Türkiye"nin her alanda gelişmesine ve kalkınmasına değerli katkılarda bulunmuştur.

    Prof. Dr. Necmettin Erbakan"ı daima sevgi, saygı ve şükranla yadedeceğiz. Kendisine Allah'tan rahmet diliyor, ailesine, milletimize, Saadet Partisi camiasına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileklerimi iletiyorum."




    Gül'ün Erbakan mesajı: Damgasını vurdu Yorumları