Restoranı soyup bahçede paraları paylaştılar   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-27-2011 (11:07)   Son Mesaj: 02-27-2011 (11:07)    Cevap: 0    Gösterim: 441  

    02-27-2011

    Restoranı soyup bahçede paraları paylaştılar

    Restoranı soyup bahçede paraları paylaştılar


    Bahçelievler’de girdikleri restoranda kasadan bozuk para, yemek fişi ve cep telefonu çalan hırsızlar, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

    Rahat tavırlarıyla dikkat çeken hırsızlar, iş yerinin bahçe kısmına geçerek çaldıklarını kendi aralarında paylaştı.
    Bahçelievler"de 2 hırsız gece saatlerinde önce soyacakları restoranın bahçe bölümüne gelerek bir müddet burada sohbet etti.

    Zaman zaman iş yerinin içerisini kontrol eden hırsızlar, daha sonra restoranı soymaya karar verdi. İş yerinin kapısını zorlayarak içeri giren 2 hırsız, gayet rahat hareketler sergileyerek kasa bölümüne girdi.

    Restorana ait yazar kasayı açan hırsızlar, önce bozuk paraları boşalttı. Daha sonra yemek fişlerini alan 2 hırsız, çekmecede gördükleri cep telefonunu da alarak yine aynı rahatlıkta iş yerine girdikleri bölüme geldi. Bahçe kısmında bir müddet oturan ve çaldıkları eşyaları paylaştıkları görülen hırsızlar, daha sonra iş yerinden ayrıldı.

    Sabah iş yerine geldiğinde soyulduklarını fark eden iş yeri sahibi Hacı Umut, güvenlik kameralarını kontrol ettiğinde 2 hırsızın rahat tavırlarına şaşırdığını belirterek, "Sanki kendi mekanlarıymış gibi girip kasayı boşaltmışlar. Bozuk paraları, yemek fişlerini ve 1 adet cep telefonunu alarak bahçe kısmına geçmişler. Burada da çaldıkları eşyaları aralarında paylaşmışlar. " diye konuştu.





    Restoranı soyup bahçede paraları paylaştılar Yorumları