Başkent'te, işyerine kumar baskını   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-27-2011 (10:04)   Son Mesaj: 02-27-2011 (10:04)    Cevap: 0    Gösterim: 496  

    02-27-2011

    Başkent'te, işyerine kumar baskını

    Başkent'te, işyerine kumar baskını


    Başkent’te yasadışı kumar oynandığı iddia edilen işyerine yapılan baskın sonucu polislerle şahıslar arasında gerginlik yaşandı.

    Kumar oynadıkları belirlenen çok sayıda kişi hakkında cezai işlem uygulanırken polise mukavemet çıkartan iki kişi gözaltına alındı.
    Ankara Asayiş Şube ve Ahlak Büro Amirliğine bağlı sivil ve resmi ekipler yasadışı kumar oynandığı iddia edilen Siteler 1556 Sokak üzerindeki bir işyerine baskın yaptı. Baskın sonucu kumar oynadıkları tespit edilen kişiler polise zorluk çıkardı.

    Polislerle şahıslar arasında gerginlik yaşandı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Baskın sırasında polise zorluk çıkartan iki kişi ekip otosuna alındı. Mamak Belediyesi Zabıta ekipleri de bölgeye gelerek kumar oynadıkları belirlenen şahıslar hakkında idari para cezası uyguladı.

    Ayrıcı şahıslara Kabahatler Kanunu"nu ihlal suçundan da idari yaptırım uygulandı. Polise mukavemet çıkarttıkları tespit edilen iki şahıs hakkında ise adli işlem başlatıldı.




    Başkent'te, işyerine kumar baskını Yorumları