Hırsız korkudan su kanalına atladı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-27-2011 (10:07)   Son Mesaj: 02-27-2011 (10:07)    Cevap: 0    Gösterim: 440  

    02-27-2011

    Hırsız korkudan su kanalına atladı

    Hırsız korkudan su kanalına atladı


    Başkent’te bir kuyumcu dükkanına giren hırsızlar, karşılarında polisi görünce neye uğradıklarını şaşırdı. Çaldıkları saatleri olay yerinde bırakıp kaçan hırsızları gören polis memuru kendi aracına atlayarak hırsızların peşine düştü.

    Müthiş kovalamaca sonunda inşaata saklanan hırsızlardan biri kıskıvrak yakalandı.
    Başkent"te bir kuyumcuya giren hırsızlar filmleri aratmayan kovalamaca sonunda kıskıvrak yakalandı. Olay saat 04.30 sıralarında Balgat Barış Manço Caddesi"nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kasacı Kuyumculuk önüne gelen iki kişi soyguna başlamadan önce işyerinin duvarındaki alarmın kablolarını kesti.

    Alarmı etkisiz hale getiren azılı hırsızlar daha sonra kapıyı kırarak dükkana girdi. İçeride bulunan altın saatleri ellerindeki poşete doldurmaya başlayan hırsızlar soygunu tamamlamak üzereyken çevredeki vatandaşlar olayı gördü.

    Olayı gören mahalle sakinleri durumu hemen polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen bir polis memuru kahramanca davranarak bölgeden kaçan hırsızları kendi özel aracıyla kovalamaya başladı. Kovalamacadan kaçmayı başaran soyguncular çevredeki bir inşaata saklandı. Daha sonra bölgeye çok sayıda sivil ve resmi ekip sevk edildi. Yunus ekipleri de olay yerine gelerek inşaatta hırsız avına çıkıldı.

    KORKUDAN SU KANALINA ATLAMIŞ

    Polis ekipleri uzun süre inşaatta hırsızları aradı. Bu sırada korktuğu için inşaatta bulunan bir su kanalına atladığı öğrenilen hırsız, ekiplerce kıskıvrak yakalandı. Yakalanan soyguncu neye uğradığını şaşırmış vaziyette ekip otosuna bindirildi. Soyguncu, şoka girme ihtimaline karşı hastaneye götürüldü. Polislerden kaçmaya başaran ikinci şahsı ise arama çalışmaları sürüyor.

    1 AY ÖNCE DE GİRMİŞLER

    İşyeri sahibi, karşı apartmanlarda oturanların ihbarı üzerine hırsızların yakalandığını belirterek soyguncuların içerinde bulunan saatleri çalmak üzere olduklarını ancak başarılı olamadıklarını kaydetti. Yaklaşık bir ay önce de dükkanının soyulduğunu ancak önemli bir maddi kaybın yaşanmadığını söyleyen işyeri sahibi, hırsızların soyguna başlamadan önce alarm ve binanın elektriğini etkisiz hale getirdiğini belirtti.

    Olay yeri inceleme ekipleri, işyerinde parmak izi çalışması yaptı. Olayla ilgili inceleme soruşturma başlatıldı.




    Hırsız korkudan su kanalına atladı Yorumları