Doğu kara teslim, sıcaklıklar sıfırın altında   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-26-2011 (19:54)   Son Mesaj: 02-26-2011 (19:54)    Cevap: 0    Gösterim: 478  

    02-26-2011

    Doğu kara teslim, sıcaklıklar sıfırın altında

    Doğu kara teslim, sıcaklıklar sıfırın altında


    Kars ve ilçeleri bugün akşam saatlerinde görülen kar yağışı sonrasında, beyaza büründü. En düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 10 dereceyi buldu.

    Yarın beklenen en yüksek hava sıcaklığının da Arpaçay"da sıfırın altında 7, Sarıkamış'ta sıfırın altında 7 ve Kağızman'da ise sıfırın altında 5 derece.

    Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Karadeniz üzerinden gelen yüksek basınç sisteminin etkisi altında olan bölgede, bugün akşam saatlerinde Kars şehir merkezi ve ilçelerinde kar yağışı görüldü. Bölgede fırtına ile birilikte görülen kar yağışının Sarıkamış Bayraktepe kayak merkezinde daha etkili olduğu merkezde kar kalınlığının iki metreyi bulduğu öğrenildi. Bölgede en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 10 derece ile Arpaçay ile Sarıkamış"ta da yaşandığı, diğer ilçelerden, Kağızman'da ise sıfırın altında 8 derece olarak kaydedildi.

    Meteoroloji, önümüzdeki 5 gün içerisinde, bölgede kar yağışının beklendiğini, gece sıcaklıklarının ise sıfırın altında seyredeceğine dikkati çekiyor.




    Doğu kara teslim, sıcaklıklar sıfırın altında Yorumları