2 çocuk annesi sokak ortasında öldürüldü   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-26-2011 (18:07)   Son Mesaj: 02-26-2011 (18:07)    Cevap: 0    Gösterim: 521  

    02-26-2011

    2 çocuk annesi sokak ortasında öldürüldü

    2 çocuk annesi sokak ortasında öldürüldü


    Maltepe’de, 2 çocuk annesi Şehri Filiz, sevgilisi olduğu ileri sürülen Tarık E. tarafından sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldü.

    Cinayet zanlısı, polis tarafından kısa sürede yakalandı. İddiaya göre, 3 yıldır eşinden ayrı yaşayan 2 çocuk annesi Şehri Filiz (31) ile ilişki yaşadığı ileri sürülen Tarık E., Fındıklı Mahallesi Başıbüyük Yolu üzerinde tartışmaya başladı.

    Tartışma sırasında bıçağını çekerek Şehri Filiz"i çeşitli yerlerinden bıçaklayan Tarık E., olay yerinden kaçtı. Filiz"i kanla içinde gören vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Fatih Sultan Mehmet Hastanesi"ne kaldırılan Filiz kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

    Cinayet zanlısı Tarık E. ise kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalandı. Olayın ardından sabah saatlerinden itibaren Şehri Filiz"in cesedinin bulunduğu hastaneye akın eden yakınlar,ı cenazenin Adli Tıp Kurumu"na götürülmesini bekledi. Hastane önünde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şehri Filiz"in eniştesi Hasan Coşkun, Filiz"in şikayetlerinin yetkililerce dikkate alınmadığını ileri sürdü.

    Coşkun, "Şehri"nin şikayetleri dikkate alınmadığı için de bu olay oldu. 3-4 aydan bu yana Şehri, Tarık tarafından tehdit ve darp ediliyordu. Emniyet güçleri sağ olsun birinci gün içeri aldılar, ikinci gün serbest bıraktılar. Tarık, kocasından ayrı yaşayan Şehri"yi evine giderek önceleri taciz etmiş daha sonraları da tehdit etmiş. O şahıs Şehri"nin başına musallat oldu, Şehri kendini kurtaramadı.

    Polisin bu olayda kesinlikle ihmali vardır. Küçükyalı karakoluna daha önce başvurmuştu. Bir gece polis ekipleri Tarık"ı aldılar götürdüler ama ertesi günü tekrar kapıya gelerek Şehri"yi tehdit etti." diye konuştu. Coşkun, Şehri Filiz"in iddia edildiği gibi Tarık E. ile birlikte yaşamadığını, Filiz"in henüz ayrı yaşadığı eşi ile resmi olarak boşanmadığını söyledi. Şehri Filiz"in cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu"na götürüldü.




    2 çocuk annesi sokak ortasında öldürüldü Yorumları