Melih Gökçek'ten sakız yorumu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-26-2011 (17:54)   Son Mesaj: 02-26-2011 (17:54)    Cevap: 0    Gösterim: 838  

    02-26-2011

    Melih Gökçek'ten sakız yorumu

    Melih Gökçek'ten sakız yorumu


    Fransa Cumhurbaşkanı Nicola Sarkozy’i sakız çiğneyerek uğurlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Saygı gösteresin ki saygı göresin.” dedi.

    Sarkozy"i sakız çiğneyerek uğurlayan Gökçek: Saygı gösteresin ki saygı göresin

    Fransa"da Sarkozy"nin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül"e sakızla saygısızlık yaptığını belirten Gökçek, "Sayın Sarkozy"i biz de yolcu ederken bu sefer hem arabadan karşılarken hem uçağa binerken hem de el sallayıp yolcu ederken biz de aynı tarzda sakız çiğneyerek kendisini gönderdik. Saygı gösteresin ki saygı göresin." dedi.

    Ankaragücü-Gençlerbirliği maçı sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Gökçek, Sarkozy"i sakızla uğurlamasının perde arkasını anlattı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül"e Fransa"da Türk günü etkinliklerinde Sarkozy"nin saygısızlık yaptığını söyleyen Gökçek, Ankara"da da Sarkozy"nin aynı saygısızlığı tekrar ettirdiğini belirtti.

    "Açık söyleyeyim bu çok ağrımıza gitmişti." diyen Gökçek, Sarkozy"i arabadan karşılarken, uçağa binerken ve el sallayıp yolcu ederken aynı tarzda sakız çiğneyerek gönderdiklerini belirtti.

    Gökçek, "Saygı göstereceksin ki saygı göresin. Ben bugüne kadar diplomasiye saygıya çok önem verdim. Hatta gelen misafirlerimi şoför mahalline geçip yanıma oturtturan bir kişiyim. Bütün herkes bilir bunu. Biz misafirlerimize her zaman saygılıyız ama gelen misafirin de bize karşı saygılı olmasını kesinlikle bekleriz olay bu." değerlendirmesi yaptı.




    Melih Gökçek'ten sakız yorumu Yorumları