Çalıştıkları iş yerini soydular - VİDEO   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-26-2011 (17:04)   Son Mesaj: 02-26-2011 (17:04)    Cevap: 0    Gösterim: 453  

    02-26-2011

    Çalıştıkları iş yerini soydular - VİDEO

    Çalıştıkları iş yerini soydular - VİDEO


    Bursa'da bir elektronik mağazasında mesai bitimi her gün düzenli olarak cep telefonu ve dijital fotoğraf makinesi çaldıkları tespit edilen 2 kişi önce güvenlik kameralarına ardından da polise yakalandı.

    Güvenlik kamerasına yakalanan güvenlikçiler alarm takılı elektronik eşyaları "ötmesin" diye personel kapısından çıkarması kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi.
    Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Yeni Yalova yolu üzerindeki elektronik mağazadaki hırsızlık olayı mağazada yapılan sayım sonunda ortaya çıktı. 2 ay boyunca yapılan sayımlarda, her gün bir elektronik eşyanın eksik çıktığını fark eden mağaza yetkilileri, zanlıların yakalanması için güvenlik kameralarını mercek altına aldı.

    GÜVENLİK AMİRİ GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI

    Güvenlik kameralarını izleyen mağaza yetkilileri, güvenlik amiri olarak çalışan U.Ç.(27) ile yine güvenlik görevlisi olarak çalışan İ.A.'nın (29) her gün düzenli olarak mesai bitiminde mağazadaki cep telefonu ve fotoğraf makinelerinden alıp, alarmlarını sökmeden poşete koyduğunu belirledi. Alarm çalmaması için personel kapısından çıkışı yapılan elektronik malzeme hırsızlığı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

    İhbar sonrası görüntüleri izleyen polis, 2 güvenlik görevlisini gözaltına aldı. Ayrıca şahısların 2 ay içerisinde çaldığı cep telefonlarını satın aldıkları belirlenen 6 kişi hakkında da, "hırsızlık malı satın almak" suçundan işlem yapıldı.

    2 güvenlikçi emniyetteki sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Güvenlik görevlilerinin sattıkları elektronik eşyalardan elde ettikleri parayla otomobil kiralayıp, eğlence mekanlarında harcadıkları iddia edildi. Zanlılardan birisinin kız arkadaşına para yetiştiremediği bu nedenle böyle bir teşebbüste bulunduğu öne sürüldü.





    Çalıştıkları iş yerini soydular - VİDEO Yorumları