Bolu'da dev uyuşturucu operasyonu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-26-2011 (16:56)   Son Mesaj: 02-26-2011 (16:56)    Cevap: 0    Gösterim: 822  

    02-26-2011

    Bolu'da dev uyuşturucu operasyonu

    Bolu'da dev uyuşturucu operasyonu


    Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin operasyonu sonucu uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 90 kişi adliyeye sevk edildi.

    Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, aldıkları bir istihbarat üzerine uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen şahısları takibe aldı. İlk belirlemelere göre 90 kişi oldukları öğrenilen şahısların adreslerine eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda uyuşturucu ticaret yaptıkları öne sürülen 90 kişi gözaltına alındı. Şahısların esrar, hap ve çeşitli uyuşturucu madde kullandıkları ifade edildi.
    Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi'nde ilk ifadeleri alınan şahıslar daha sonra nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Otobüsle adliyeye getirilen zanlılar, yüzlerini gizlemeye çalıştı. Polis ekiplerinin kontrolünde mahkemeye çıkarılan şahısların sorgusu sürüyor.




    Bolu'da dev uyuşturucu operasyonu Yorumları