CHP, AVM'yi 'ucube' ilan etti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-26-2011 (13:56)   Son Mesaj: 02-26-2011 (13:56)    Cevap: 0    Gösterim: 605  

    02-26-2011

    CHP, AVM'yi 'ucube' ilan etti

    CHP, AVM'yi 'ucube' ilan etti


    CHP İl Başkanlığı üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen eylemde, CHP Ankara İl Başkanı Tarık Şengül, Gökkuşağı ve Armada karşısındaki alışveriş merkezlerini ucube ilan ettiklerini söyledi.

    CHP İl Başkanlığı üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen eylem ilk olarak Eskişehir Yolu Armada karşısında bulunan ve inşaatı durdurulan alışveriş merkezi önünde başladı.

    Merkezin önünden yürümeye başlayan yaklaşık 300 kişilik grup, Gökkuşağı alışveriş merkezine geldiler. Grup, 'Kars'taki heykel ucubeyse bu ne?', 'Ucubeye hoşgeldiniz' yazılı pankartlar açtı. Trafiğin kapatılmasının ardından yapılan basın açıklamasında grup adına konuşan CHP Ankara İl Başkanı Tarık Şengül, Gökkuşağı ve Armada karşısındaki alışveriş merkezlerini ucube ilan ettiklerini söyledi. Eyleme CHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Çetin, Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık ile çok sayıda CHP üyesi vatandaş katıldı.




    CHP, AVM'yi 'ucube' ilan etti Yorumları