Başbakan Erdoğan'dan Marmaray sürprizi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-26-2011 (13:36)   Son Mesaj: 02-26-2011 (13:36)    Cevap: 0    Gösterim: 544  

    02-26-2011

    Başbakan Erdoğan'dan Marmaray sürprizi

    Başbakan Erdoğan'dan Marmaray sürprizi


    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Boğazı’nın iki yakasını denizin altından birleştirecek Marmaray’da incelemelerde bulunuyor.

    Marmaray"ın Sirkeci"deki girişine gelen Başbakan Erdoğan"a Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu eşlik etti. Tünele giren Erdoğan, taşıma treni ile Marmaray tünelinde seyretti. Baret takan Erdoğan, yetkililerden bilgi alıp hatıra fotoğrafı çektirdi.
    Tünelde kısa bir konuşma yapan Erdoğan, Marmaray inşaatı boyunca bazı sıkıntılı süreçler yaşandığın belirtti. Erdoğan, "Süreç olarak yaklaşık 3,5 yıllık bir kaybımız oldu. Bu sıkıntılar olmasaydı şu anda Marmaray"ı kullanacak olacaktık. Ulaştırma Bakanımız 29 Ekim 2013 yılında bitirileceğini söyledi. Biz de kara ile denizin birleştiği noktada "hayırlı olsun" diyoruz." şeklinde konuştu.





    Başbakan Erdoğan'dan Marmaray sürprizi Yorumları