CHP'de gözler PM toplantısına çevrildi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-26-2011 (11:34)   Son Mesaj: 02-26-2011 (11:34)    Cevap: 0    Gösterim: 493  

    02-26-2011

    CHP'de gözler PM toplantısına çevrildi

    CHP'de gözler PM toplantısına çevrildi


    CHP’de iki hafta sonra olağanüstü toplanacak olan Parti Meclisi (PM) toplantısında, 12 Haziran’da yapılacak seçimlerde milletvekili adaylarının önseçim ve merkez yoklaması ile belirleneceği illerin kararı verilecek.

    Seçim kararının açıklanmasının ardından CHP PM olağanüstü toplanacak. İki hafta sonra yapılması beklenen PM toplantısında hangi illerde hangi yöntemle adayların belirleneceği kararı alınacak. Ayrıca PM toplantısında milletvekili aday adaylarından alınacak başvuru parasının miktarı da kararlaştırılacak.
    Nisan da yapılacak PM toplantısında ise aday listesi ortaya çıkacak. PM"de, MYK"nın taslak aday listesi onaya sunulacak.

    -CHP"NİN SEÇİM AFİŞ VE REKLAMLARI HAZIR-

    CHP seçim çalışmaları için Grey reklam ajansı ile anlaştı. ANKA"ya konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, billboard, televizyon, gazetelerde yer alacak afiş ve reklamların hazır olduğunu belirterek, "Bunları; strateji ve takvim süreci içinde kamuoyuyla paylaşacağız. Seçim takvimi açıklandıktan sonra sahada çalışmalarımıza başlayacağız" dedi.

    -AİLE SİGORTASI ÖN PLANDA OLACAK-

    CHP seçim meydanlarında Aile Sigortası"nı ön planda tutacak. Türkiye"nin gerçek sorunlarını tespit ettiklerini ifade eden Erdoğan Toprak, şöyle dedi:

    "Ülkede zor şartlarda olan, yarını ile kaygı duyan kesimler en acil gördüğümüz birinci noktadır. İlk olarak yarınından kaygı duyan kesimin yangınını söndüreceğiz. İkincisi insanlara alın teri dökeceği iş ortama yaratmak. Emekli, gençler, kadınlar olmak üzere tüm kesimlere sesleneceğiz."




    CHP'de gözler PM toplantısına çevrildi Yorumları