Görenleri şaşkına çeviren hırsız!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-26-2011 (10:57)   Son Mesaj: 02-26-2011 (10:57)    Cevap: 0    Gösterim: 537  

    02-26-2011

    Görenleri şaşkına çeviren hırsız!

    Görenleri şaşkına çeviren hırsız!


    Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde, evlerin demir kapılarını çalırken devriye gezen polisler tarafından kovalamaca sonucu yakalan hırsızlardan biri şaşkınlık yarattı.

    Ev ve iş yeri sahiplerin polisin gelmesiyle birlikte kapılarının çalındığını öğrendi. Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre kolu kesik olan bir çocuk Yeşilyurat Mahallesi'nde ara sokaklarda bulunan ev ve iş yerlerinin demir kapılarını menteşelerinden çıkartarak çalmaya başladı. Yanında iki arkadaşının olduğu da sanılan kolu kesik bir çocuk 5. demir kapıyı çalarken devriye gezen polisler tarafından görüldü. Çocuklar polisin kendilerini gördüğünü fark edince kaçmaya başladı. Polis kovalamaca sonucu bir çocuğu yakaladı.
    Yakalanan ve kapı çalan çocuğun bir kolunun kesik olduğu görüldü. Çocuk Adana Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Bu arada demir kapılarının çalındığından haberi olmayan vatandaşlar ise polisin gelmesinden sonra kapılarının çalındığını öğrendi.

    Polis tek tek evleri ve işyerlerini gezerek, "Demir kapınız nerede?" diye soruncu vatandaş "Ne demek istiyorsunuz? Kapımız yerinde duruyor gelin göstereyim" dedi ancak dışarı çıktığında demir kapısını yerinde görmeyince şaşkına döndü. Evinin kapısı çalınan vatandaşlardan biri olan 37 yaşındaki Eyüp Baydemir, kapısının çalındığından hiç haberi olmadığnı belirterek, "Demir kapımın çalındığını polisten öğrendim şok oldum" dedi.

    İş yerinin demir kapısı çalınan 36 yaşındaki Şükrü Sahin ise işyerinde olduğu sırada çocukların hiç ses çıkarmadan demir kapıyı menteşesinden çıkartıp çaldığını bunu da polisten öğrendiklerini anlatarak, "Üstelik çocuklardan birinin kolu yokmuş. Yani duyduğumda inanamadım ancak kapının olmadığını görünce inanabildim" diye konuştu.

    Kapılarını alan ev ve iş yeri sahipleri polisten teslim aldığı kapılarını yerini taktı.




    Görenleri şaşkına çeviren hırsız! Yorumları