'Başbakanım Kılıçdaroğlu' / VİDEO   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-26-2011 (08:37)   Son Mesaj: 02-26-2011 (08:37)    Cevap: 0    Gösterim: 653  

    02-26-2011

    'Başbakanım Kılıçdaroğlu' / VİDEO

    'Başbakanım Kılıçdaroğlu' / VİDEO


    Bugün yapılacak "tarım mitingi" için İzmir'e giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun önü Çiğli'de "başbakanım" pankartıyla çekildi. Fakat pankartı açan şahsın CHP'li olup olmadığı anlaşılamadı...



    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de bir kahvehaneye girerek vatandaş ve esnaflarla sohbet etti.

    Afyonkarahisar programını tamamladıktan sonra partiye ait otobüsle İzmir'e gelen Kılıçdaroğlu, kent girişinde partililer tarafından uzun bir araç konvoyuyla karşılandı. Kılıçdaroğlu'nun içinde bulunduğu otobüs yoluna devam ederek Balçova ilçesi İnciraltı semtine geldi.

    İnciraltı'nda partililerin yolunu kesmesi üzerine otobüsten inen Kılıçdaroğlu, bir kahvehanede çay içti. Vatandaş ve esnaflarla bir süre sohbet eden CHP lideri, hatıra fotoğrafı çektirdi.

    İnciraltı'nda imar mevzuatına aykırı ve SİT alanında kalmaları nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkımlarına karar verilen işletmelerin sahipleri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yardım istedi. Esnafı dinleyen Kılıçdaroğlu, konuyu inceleyerek gereken desteği vereceğini söyledi. Kılıçdaroğlu, daha sonra tekrar parti otobüsüne binerek konaklayacağı Crowne Plaza'ya geçti.

    CHP lideri Kılıçdaroğlu, bugün saat 13.00'te Ödemiş ilçesinde düzenlenecek olan 'Tarım Mitingi'ne katılacak.




    'Başbakanım Kılıçdaroğlu' / VİDEO Yorumları