Şener: Birlik ve beraberlik kaygısı var   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-25-2011 (17:37)   Son Mesaj: 02-25-2011 (17:37)    Cevap: 0    Gösterim: 702  

    02-25-2011

    Şener: Birlik ve beraberlik kaygısı var

    Şener: Birlik ve beraberlik kaygısı var


    Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, ''Ülkenin birlik ve beraberliği konusunda kaygılar oluştuğu bir dönem yaşıyoruz'' dedi.

    Seçim çalışmalarını başlatmak üzere Kocaeli'ye gelen Şener, Pertev Mehmet Paşa Camisi'nde cuma namazını kıldı. Cami çıkışında vatandaşlarla bir süre sohbet eden Şener, daha sonra Hürriyet ve Millet caddelerindeki bazı işyerlerini ziyaret etti.
    Şener, burada AA muhabirine, Türkiye için bu seçimlerin çok önemli olduğunu, ülke menfaatine en uygun tablonun çıkmasını arzuladıklarını söyledi. Kendilerinin de seçim çalışmalarına hız verdiklerini ifade eden Şener, şöyle konuştu:

    ''Türkiye şu anda önemli bir aşamadadır. Ülkenin birlik ve beraberliği konusunda kaygılar oluştuğu bir dönem yaşıyoruz. Bir taraftan da ekonominin yabancıların ihtiyaçlarına göre yapılandığı bir dönem yaşıyoruz. Siyasi partiler, kavgaya, dövüşe, kine, nefrete dayalı bir siyaset yapıyor. Ülkemiz bakımından, siyasetin bu üslubu, bu tarzı gelecek açısından kaygılar oluşturmaktadır. O bakımdan önümüzdeki seçimlerin birliğe, beraberliğe yönelik, siyasetin üslubunu değiştiren, ülkede bütünlüğü sağlayacak bir yapılanmayı gerçekleştirmesini beklemekte, umut etmekteyiz. Bunun öncülüğünü de Türkiye Partisi yapacaktır.''




    Şener: Birlik ve beraberlik kaygısı var Yorumları