Ehliyetsiz sürücünün çarptığı kadın öldü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-25-2011 (17:04)   Son Mesaj: 02-25-2011 (17:04)    Cevap: 0    Gösterim: 532  

    02-25-2011

    Ehliyetsiz sürücünün çarptığı kadın öldü

    Ehliyetsiz sürücünün çarptığı kadın öldü


    Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün kullandığı saman taşıyan kamyon 82 yaşındaki kadında çarptı. Kamyonun çarptığı kadın öldü.

    Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Yalı beldesi Kızılağaç mevkisinde, 16 yaşındaki S.İ'nin kullandığı saman taşıyan kamyon, rampada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 82 yaşındaki Fatma Devecioğlu'na çarptı.
    Ambulansla Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılan yaşlı kadın hayatını kaybetti.

    -BABASI, KAMYONU KENDİSİ KULLANDIĞINI İDDİA ETTİ-

    Olayla ilgili çalışma başlatan jandarma ekipleri, oğlunu kurtarmak için kamyonu kendisinin kullandığını iddia eden baba D.İ'yi gözaltına aldı. Jandarma daha sonra görgü tanıklarının ifadesi ve MOBESE kameralarının yardımıyla kamyonda başka birinin daha olduğunu belirledi. Bunun üzerine gözaltına alınan S.İ, jandarmadaki ifadesinde kamyonu kendisinin kullandığı itiraf etti.

    Jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen zanlılardan S.İ, tutuklandı. Babası D.İ, adli kontrol şartı ve 3 bin lira kefaletle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

    D.İ. adliyeye girişinde AA muhabirine, olaydan büyük üzüntü duyduğunu ifade ederek, ''İnsanlık yapalım derken hataya düştük. Söyleyeceğim bu. İsteyerek yaptığım bir şey değil pişmanım'' dedi.




    Ehliyetsiz sürücünün çarptığı kadın öldü Yorumları