Kendisini tehdit edenlere kurşun yağdırdı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-25-2011 (17:08)   Son Mesaj: 02-25-2011 (17:08)    Cevap: 0    Gösterim: 579  

    02-25-2011

    Kendisini tehdit edenlere kurşun yağdırdı

    Kendisini tehdit edenlere kurşun yağdırdı


    Beşiktaş’ta bir büfede çıkan kavgada büfe sahibi 2 kişiyi vurdu. Kendisini tehdit ettikleri gerekçesiyle şahısları vurduğu öne sürülen büfe sahibi olaydan sonra kayıplara karıştı.

    Yaralanan 2 kişi ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.Olay Levent Selvili Sokak 6 numaradaki Best Büfe"de öğle saatlerinde meydana geldi. İddialara göre büfeye gelen 4 kişi, işletme sahibi S.Ö."yü tehdit etti.
    Tartışmanın büyümesi üzerine S.Ö., müşterilerin gözü önünde Özcan B. ve Raşit K."ya ateş eti. Büfe işletmecisi S.Ö., olaydan sonra kayıplara karışırken sol omzundan yaralanan Özcan B. Ve sağ ayak ile sağ baldırından yaralanan Raşit K. olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

    Olay sırasında üst katta bulunan S.Ö"nün kızı ile oğlu da şaşkınlık içinde ne olduğunu anlamaya çalıştı. Polise bilgi veren iş yeri sahibi S.Ö."nün oğlu, ilk etapta büfeye gelen şahısların babasına büfeyi terk etmesi yönünde 10 dakika süre verdiğini ve çıktıklarını belirterek, "Daha sonra tekrar geldiler. Ve babama saldırdılar. Babam bunun üzerine ateş etmek zorunda kaldı." dedi.

    Polis olayın faili ve kaçan 2 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.




    Kendisini tehdit edenlere kurşun yağdırdı Yorumları