Erdoğan taksi durağını ziyaret etti   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-25-2011 (16:34)   Son Mesaj: 02-25-2011 (16:34)    Cevap: 0    Gösterim: 475  

    02-25-2011

    Erdoğan taksi durağını ziyaret etti

    Erdoğan taksi durağını ziyaret etti


    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın ziyaretinin ardından bir taksi durağını ziyaret etti. Şöförlerle çay içen Erdoğan onların sorunlarını dinledi.

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'e iade-i ziyarette bulundu.
    Başbakan Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanlığı'na gelişinde Başkan Mehmet Görmez tarafından kapıda karşılandı. Erdoğan'a ziyaretinde Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da eşlik etti. Başbakan Erdoğan ve beraberindekiler Cuma namazını da Diyanet binası içindeki mescitte kıldı.

    Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın ziyaretinin ardından Bilkent Murat Plaza Taksi durağını ziyaret etti. Burada taksicilerin sorunlarını dinleyen Erdoğan'a taksicilerin korsan taksiler ve benzin fiyatları ile ilgili şikayetlerini ilettikleri öğrenildi. Taksi durağında çay içen Erdoğan, duraktan ayrılışında da taksicilerle toplu fotoğraf çektirdi.






    Erdoğan taksi durağını ziyaret etti Yorumları