Nesrin Baytok: Benim suçum ne?   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-24-2011 (18:36)   Son Mesaj: 02-24-2011 (18:36)    Cevap: 0    Gösterim: 612  

    02-24-2011

    Nesrin Baytok: Benim suçum ne?

    Nesrin Baytok: Benim suçum ne?


    Baykal'ı koltuktan eden kaset nedeniyle sıkıntılı bir dönem geçiren CHP Milletvekili Nesrin Baytok'un, Kılıçdaroğlu'nun "Milletvekilliği için sadece bir kişinin yeri garanti. O da Baykal" sözlerine alındığı iddia edildi.

    Yusuf Çelebi'nin haberi
    Deniz Baykal'ı koltuktan eden kaset nedeniyle sıkıntılı bir dönem geçiren CHP Ankara Milletvekili Nesrin Baytok'un, Kılıçdaroğlu'nun "Milletvekilliği listelerinde sadece bir kişinin yeri garanti. O da Deniz Baykal" sözlerinin ardından yeniden milletvekili adayı olmaya karar verdiği iddia edildi.

    Baytok'un yeniden aday olma kararını parti yönetimine bildirdiği belirtiliyor. İddialara göre Baytok, Kılıçdaroğlu'na serzenişte bulunarak, "Bu olayın en mağduru benim. Ailem de maddi ve manevi olarak bu süreçten çok etkilendi. Sayın Baykal'ın bu olay yüzünden yeniden adaylığı tartışılmazken, benim adaylığımın gündeme getirilmemesi hatta adaylığımın söz konusu olamayacağının ifade edilmesi kadınlara yönelik ciddi ayrımcılıktır" dedi.

    Baytok, siyaseten vebalı muamelesi gördüğünü de ifade etti. Partinin MYK toplantısında Baytok'un mesajının ele alınırken 2 farklı görüş ortaya çıktı. Bazı MYK üyeleri geçen seçimde Ankara'da iyi bir sıradan aday gösterilen Baytok'un listeye girmemesinin kaset iddialarına haklılık kazandıracağı değerlendirmesinde bulundu.

    Partide ağırlıklı destek bulan ikinci görüştekilere göre ise Baytok'un tekrar aday gösterilmesi partinin imajını zedeleyecek. Baytok, Yeni Şafak'ın bu konudaki sorularına, "Bu konuda parti yönetimine başvurum olmadı. Yeniden aday olup olmama konusunda herhangi bir karar beyan etmiyorum" demekle yetindi.

    YENİ ŞAFAK




    Nesrin Baytok: Benim suçum ne? Yorumları