Okmeydanı’nda korkutan yangın   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-24-2011 (15:08)   Son Mesaj: 02-24-2011 (15:08)    Cevap: 0    Gösterim: 585  

    02-24-2011

    Okmeydanı’nda korkutan yangın

    Okmeydanı’nda korkutan yangın


    Kağıthane’de, 2 katlı bir evde çıkan yangın korkuttu. Soba bacasından çıktığı tahmin edilen yangın sonucunda ev tamamen yanarken, itfaiye ekipleri tarafından müdahale edildi.

    Yangında ev sahibi Sait Balcı yüzünden hafif şekilde yaralandı.
    Yangın, Okmeydanı Talatpaşa Mahallesi Gözüaydın Sokak 33 numarada bulunan Sait Balcı'ya ait 2 katlı evde çıktı. Soba bacasından çıktığı tahmin edilen yangın, kısa sürede tüm çatıyı kapladı. Alevleri gören mahalleli hemen itfaiyeye haber verdi.

    Adresi alan itfaiye ekipleri olay yerine hareket etti. Ancak belirtilen sokak sokağa gelen itfaiye ekipleri herhangi bir yangınla karşılaşmadı. Yangının başka bir sokakta olduğu anlaşılınca itfaiye ekipleri o sokağa doğru yöneldi. Bu kez de yol üzerindeki başka bir sokakta inşaat çalışmaları nedeniyle hareketsiz kalan itfaiye, polisten yardım istedi.

    İtfaiye merkezi her ihtimale karşı Kağıthane ve Beyoğlu"ndan olay yerine takviye itfaiye araçları sevk etti. Bir süre sonra yangın yerine ulaşan itfaiye ekipleri hemen çalışmalarına başladı. Yaklaşık bir saat süren çalışmaların ardından alevleri bastıran itfaiye ekipleri, yangını çevredeki evlere sıçramadan söndürdü.

    Yüzünden hafif şekilde yaralanan ev sahibi Sait Balcı, yangının çıkış nedeni hakkında bilgisi olmadığını belirterek, alevlerin biranda her yeri sardığını söyledi. Balcı, alevlerin büyümesi üzerine hanımını alarak dışarı çıktığını ifade etti.




    Okmeydanı’nda korkutan yangın Yorumları