Muhasebeciler 1 Mart’ta yürüyüş yapacak   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-24-2011 (14:56)   Son Mesaj: 04-06-2011 (09:56)    Cevap: 1    Gösterim: 520  

    02-24-2011

    Muhasebeciler 1 Mart’ta yürüyüş yapacak

    Muhasebeciler 1 Mart’ta yürüyüş yapacak


    Karaman Mali Müşavirler Oda Başkanı Ali Ankaralı, 1 Mart’ta muhasebe bürolarını kapatıp 'Angaryalara karşı son yürüyüş' adlı bir eylem yapacaklarını açıkladı.

    Konu ile ilgili açıklama yapan Karaman Mali Müşavirler Oda Başkanı Ali Ankaralı, mali müşavirlerin sıkıntılarını getirmek için bu yürüyüşü düzenlediklerini belirtti.
    Maliye ve SGK kurumlarındaki angaryalardan kurtulmak istediklerini ifade eden Ankaralı, şunları söyledi: "1 Mart Salı günü saat 10.00'da Atatürk Anıtı'na çelenk koyduktan sonra SGK önüne yürüyeceğiz.

    SGK Müdürü Yaşar Yılmaz"a Çalışma Bakanı Ömer Dinçe"e iletilmek üzere bir zarf vererek, kurum memurlarına da beyaz karanfil dağıtacağız.

    Sıkıntı ve şikâyetlerimizin yer aldığı başka bir zarfı da Maliye Bakanı Mehmet Şimşek"e ulaştırması için Karaman Defterdarı Cuma Arslantaş"a vereceğiz. Yine maliye çalışanlarına da karanfil dağıtarak yürüyüşümüzü tamamlayacağız."

    Yürüyüşlerine odalarının Ermenek, Sarıveliler ve Ayrancı temsilciliklerinin de katılacağını ifade eden Ankaralı, "Bu yürüyüşümüze Karaman"daki bütün sivil toplum kuruluşları ile devlet kapısındaki angaryalardan kurtulmak isteyen bütün Karamanlı hemşerilerimizi davet ediyoruz." dedi.




    Muhasebeciler 1 Mart’ta yürüyüş yapacak Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  04-06-2011, 09:56

    --->: Muhasebeciler 1 Mart’ta yürüyüş yapacak


    sesini kurumlara yükselt yürüşüşle olmaz bu işler