Yüzbaşı: O atışı komutanların önünde yaptım   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-24-2011 (12:56)   Son Mesaj: 02-24-2011 (12:56)    Cevap: 0    Gösterim: 660  

    02-24-2011

    Yüzbaşı: O atışı komutanların önünde yaptım

    Yüzbaşı: O atışı komutanların önünde yaptım


    Askerleri hedef tahtasının etrafına dizerek yaptığı atış talimiyle Türkiye’yi ayağa kaldıran Yüzbaşı Metin Gürcan'dan açıklama... Gürcan, "O atış yapılırken taburun tüm lider personeli yani yaklaşık 200 kişi vardı." dedi.

    Askerleri hedef tahtasının etrafına dizerek yaptığı atış talimiyle Türkiye"yi ayağa kaldıran Yüzbaşı Metin Gürcan, gazeteci.tv"ye yolladığı mektupta "güven atışlarını taburun moralini yükseltmek için Asayiş Komuta"nın önünde gösteri amaçlı" yaptığını söyledi.
    Görev yaptığı taburun saldırıya uğradığını, 2 şehit ve 5 yaralı verildiği için moralde büyük bir düşüş yaşandığını anlatan Gürcan, erbaş ile rütbeli arasında yaşanan güven bunalımını aşmak için eğitim seferberliği başlattıklarını söyledi.

    Gürcan şöyle devam etti: "Bu güven atışlarını eğitim seferberliği sonucunda Asayiş Komutanı"na yapmış olduğumuz gösterinin hemen akabinde bir nevi mezuniyet töreni olan teşekkür safhasında yaşanmıştır. Hemen arkamızda sizin göremediğiniz alanda benim tüm bölüğüm taburun tüm lider personeli yani yaklaşık 200 kişi vardır. Bu atıştan sonra da bu gösteri timi benim bulunduğum hedef bölgesine atışlar yapmışlar ve bir anlamda bu atışın tersi yaşanmıştır. Arka planda konuşmaları gelenler taburun gırgırcı rütbeli personelidir. "

    STAR GAZETESİ




    Yüzbaşı: O atışı komutanların önünde yaptım Yorumları