Yunus Emre'nin anne-babası yıkıldı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-24-2011 (07:58)   Son Mesaj: 02-24-2011 (07:58)    Cevap: 0    Gösterim: 959  

    02-24-2011

    Yunus Emre'nin anne-babası yıkıldı

    Yunus Emre'nin anne-babası yıkıldı


    Libya’da çıkan olaylarda çalıştığı şantiyede uzun namlulu silahla vurularak öldürülen Yunus Emre Çelik'in Trabzon'daki evine ateş düştü. Jandarmanın getirdiği haberle anne ve babası adeta yıkıldı. İZLEYİN...



    Libya'da çıkan olaylarda hayatını kaybeden 27 yaşındaki vinç operatörünün ailesine haber verildi. Amca Abdulkadir Çelik kara haberi jandarmadan öğrenirken, kalp hastası baba İsmail Çelik'e ise oğlunun öldüğü haberi davet edildiği Trabzon Numune Hastanesi'nde verildi.
    Para kazanmak için 2.5 ay önce vinç operatörü olarak Libya'ya giden Yunus Emre Çelik, çıkan olayları izlemek üzere çıktığı vincinde kör kurşunun kurbanı olarak hayatını kaybetti. Acı haber, Trabzon'un Yomra ilçesi Oymalıtepe beldesi Atatürk mahallesine ulaştı.

    Acı haberi, sabah saatlerinde muhtar aracılığı ile jandarmadan öğrenen amca Abdulkadir Çelik, yeğeninin en son akşam saatlerinde annesiyle telefonda konuştuğunu söyledi. Telefonda, Libya'da olayların büyüdüğünü ve durumlarının kritik olduğunu anlattığını ifade eden amca Çelik, "Yeğenim vinç operatörü olarak çalışmak üzere Libya'ya gitmişti. En son dün annesiyle telefonda konuşmuş. Olayların büyüdüğünü ve kritik durumda olduğunu söylemiş. Daha sonra çalıştığı şantiyenin çevresinde ne olup bittiğine bakmak için vince çıkmış, o esnada kendisine isabet eden bir kurşunla vefat etmiş." dedi.

    Ne olup bittiğinden habersiz kalp hastası baba İsmail Çelik ise Trabzon Numune Hastanesi'ne davet edildi. Burada baba Çelik'e acı haberin doktor gözetiminde verildiği öğrenildi. Evin 4 çocuğundan biri olduğu öğrenilen Çelik'in bir kardeşinin ise Rusya'da mühendis olarak çalıştığı bildirildi.

    "İNSAN ANNEDEN ÖLÜRKEN AYRILIR"

    Yunus Emre Çelik'in sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta en son 17 Şubatta çeşitli görüntüler paylaştığı da ortaya çıktı.

    Sitedeki profiline mangal başında çekilen fotoğrafını koyan Çelik, bir arkadaşıyla sohbetinde, Libya'nın çok sıcak olduğunu, bu ülkeden sadece hurma alınabileceğini belirtti.

    Çelik, başka bir yorumunda ise şu ifadelere yer verdi: ''İnsan iki kez annesinden ayrılır, bir doğarken bir ölürken. İnsan iki kez sevgiliye bağlanır, bir başlarken bir biterken. İki kez anlam yükler insan hayatına, bir ağlarken bir gülerken. Ve insan bir kez kıymet bilir o da elindekini kaybederken.''

    Yunus Emre Çelik'in son paylaştığı görüntü ise Songül Karlı'nın ''Benim Yarim'' adlı şarkısının klibi oldu.

    Yunus Emre'nin anne-babası yıkıldı

    Yunus Emre'nin anne-babası yıkıldı

    Yunus Emre'nin anne-babası yıkıldı

    Yunus Emre'nin anne-babası yıkıldı





    Yunus Emre'nin anne-babası yıkıldı Yorumları