Balık tutarken barajda kayboldu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-23-2011 (18:04)   Son Mesaj: 02-23-2011 (18:04)    Cevap: 0    Gösterim: 486  

    02-23-2011

    Balık tutarken barajda kayboldu

    Balık tutarken barajda kayboldu


    Tokat'ın Almus ilçesinde balık tutmak için kayıkla baraja açılan genç kaybolurken, arama çalışmaları henüz sonuç vermedi.

    Balık tutmak için motorlu kayıkla Almus Barajı'na açılan 28 yaşındaki Tufan Aybek, akşam saatlerinde eve dönmeyince yakınları kendisini aramaya çıktı. Gencin kayığı ile çizmeleri baraj kenarında bulundu. Olayın güvenlik güçlerine bildirilmesi sonucu arama çalışmaları başlatıldı.
    Gece geç saatlere kadar devam eden arama çalışmaları sonuçsuz kalırken, sabahın erken saatlerinde arama kurtarma ekipleri tarafından yeniden çalışma başlatıldı. Barajın serin sularında arama çalışması yapan balık adamlar, suyun bulanık olması nedeniyle zor anlar yaşadı. Su altında görüş mesafesinin 2 metreye kadar düşmesi nedeniyle yetersiz kalan çalışmalara vatandaşlar da destek verdi. Balıkçılar göle teknelerle açılarak ağ atarken, karadan da vatandaşlar halatlarla ağı çekti. Gencin cesedinin ağa takılması umudu ile yapılan çalışmalar sonuçsuz kalırken, arama çalışmalarına devam ediliyor.

    Evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen Tufan Aybek'in balık tutarken baraja düşmesi sonucu boğulduğu tahmin ediliyor. Özel bir güvenlik şirketine bağlı olarak bir tesiste çalışan Aybek'in babasının balıkçılık yaptığı bildirildi.







    Balık tutarken barajda kayboldu Yorumları