Şişli'de alacak verecek meselesi kanlı bitti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-23-2011 (17:04)   Son Mesaj: 02-23-2011 (17:04)    Cevap: 0    Gösterim: 616  

    02-23-2011

    Şişli'de alacak verecek meselesi kanlı bitti

    Şişli'de alacak verecek meselesi kanlı bitti


    Şişli’de iki galericinin bir otomobil satışından elde edilen gelirin paylaşılması sırasında çıkan tartışma kanlı bitti. Silahını çeken iki galerici komşu galericileri bacaklarından vurarak olay yerinden kaçtı.

    Kan kaybeden 2 kişi için ambulans gecikince vatandaşlar isyan etti. Yaralı şahıslar yaklaşık yarım saat sonra olay yerine gelen 2 ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis, kimlikleri belirlenen iki saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.
    Şişli polisini alarma geçiren olay Fulya Ayazma Dere Caddesi 13 numara girişinde meydana geldi. İddialara göre galeri işleten Turan Akbulut ve Cenk Çağdagül, komşu galericilerle birlikte sattıkları bir otomobilin satışından elde edilen karın paylaşımı sırasında anlaşmazlık çıktı. İki grup arasında tartışmanın büyümesi üzerine silahını çeken iki kişi, Akbulut ve Çağdagül"i bacaklarından vurdu.

    Şahıslar hemen olay yerinden bir arabaya binerek uzaklaşırken, kanlar içinde kalan Akbulut ve Çağdagül için komşuları ambulans ve polis çağırdı. Kısa sürede olay yerine ulaşan polis ekipleri de hemen telsizle olay yerine ambulans istedi.

    İlerleyen dakikalara rağmen ambulans gelmeyince ortam gerildi. Telefonlarına sarılan vatandaşlar ve polis ekipleri 112"yi arayarak nerede kaldıklarını sordu. Olayın başından beri bulunan bir kadın telefonda 112 görevlilerine sitemde bulunarak, "Neredesiniz, polis geldi, basın geldi, siz yoksunuz. İnsanlar ölünce mi buraya geleceksiniz?

    Siz nasıl iş yapıyorsunuz?" diye sitem etti. Bu arada, yerde kan kaybeden Akbulut ve Çağdagül"e ilk müdahaleyi arkadaşları yaptı. Beklenen ambulans yaklaşık yarım saat sonra olay yerine ulaştı.

    Hemen çalışmalara başlayan sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralı iki ortağı ayrı ambulanslara alarak hastaneye kaldırdı.

    Görgü tanıkları, silah sesleri üzerine olay yerine geldiklerini ve iki kişinin kanlar içinde yerde yattığını gördüklerini söyledi. Ambulansın çok geç geldiğini belirten görgü tanığı kadın, yetkililere sitemde bulundu.

    Olayın bir otomobil satışından elde edilen karın paylaşımı nedeniyle yaşandığını belirten başka bir görgü tanığı, iki tarafın komşu olduğunu söyledi.

    Polis, kimlikleri belirlenen iki kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.




    Şişli'de alacak verecek meselesi kanlı bitti Yorumları