Ani baskınlara karşı tünelli fuhuş   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-23-2011 (17:07)   Son Mesaj: 02-23-2011 (17:07)    Cevap: 0    Gösterim: 599  

    02-23-2011

    Ani baskınlara karşı tünelli fuhuş

    Ani baskınlara karşı tünelli fuhuş


    Arnavutköy, Avcılar ve Küçükçekmece'deki bazı pansiyon ve adreslere düzenlenen operasyonlarda, fuhuş yaptırdıları iddia edilen 11 kişi gözaltına alındı.

    İstanbul'da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda, 11 kişilik fuhuş ve uyuşturucu şebekesi çökertildi.
    İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, özellikle Arnavutköy, Avcılar ve Küçükçekmece'de fuhşa aracılık ve yer temin ettikleri, zorla fuhuş yaptırdıkları ve uyuşturucu madde temin ederek sattıkları belirlenen şebekenin peşine düştü.

    Organize suç örgütü lideri H.T. ile birlikte örgüt üyesi 11 şüphelinin, yerli ve yabancı uyruklu bayanlara zorla fuhuş yaptırdıkları tespit edildi. Doğu bloku ülkelerindeki üyeleri aracılığı ile daha iyi bir yaşam ve iş bulma vaadiyle getirdikleri bayanlara zorla fuhuş yaptırdıkları, yabancı uyruklu bayanları Arnavutköy, Avcılar ve Küçükçekmece ilçelerinde bulunan bazı otellere ve pansiyonlara yerleştirip, pasaportlarına el koyarak, her birini yüksek miktarlarda borçlandırıp cebir ve şiddet uygulayarak fuhuşa zorladıkları ortaya çıkan şebeke, düzenlenen operasyonla çökertildi.

    Arnavutköy, Avcılar ve Küçükçekmece'deki bazı pansiyon ve adreslere düzenlenen operasyonlarda, 11 kişi gözaltına alındı. Zorla fuhuş yaptırılan 7 yabancı uyruklu bayan ise kurtarıldı. Şebeke üyelerinin, kaldıkları bir evde, düzenlenebilecek baskına karşı bir tünel kazdıkları, fakat ani düzenlenen operasyon nedeniyle tünelden kaçamadıkları belirlendi.

    Şahıslarla birlikte 2 adet tabanca, tabanca fişekleri, 200 gram plaka esrar, 100 gram esrar tohumu, 100 gram kubar esrar, 20 gr. toz esrar, 150 gram tütünle karışık esrar, yabancı uyruklu bayanlara ait pasaportlar ele geçirildi.

    Kurtarılan yabancı uyruklu bayanlar, işlemlerinin tamamlanmasının ardından ülkelerine gönderilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. H.T.'nin de aralarında bulunduğu 11 kişi ise, tutuklanarak cezaevine gönderildi.





    Ani baskınlara karşı tünelli fuhuş Yorumları