Depremde kaçarken kalça kemiği kırıldı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-23-2011 (17:07)   Son Mesaj: 02-23-2011 (17:07)    Cevap: 0    Gösterim: 485  

    02-23-2011

    Depremde kaçarken kalça kemiği kırıldı

    Depremde kaçarken kalça kemiği kırıldı


    Muş’un Bulanık ilçesinde bugün meydana gelen artçı sarsıntılarda paniğe kapılıp kaçmaya çalışan yaşlı bir kadının kalça kemiği kırıldı.

    Sabah saatlerinde Bulanık"ta 2,9 büyüklüğünde hafif şiddetli bir sarsıntı meydana geldi. İlçeye bağlı Bostancılar köyünde de hissedilen ve paniğe neden olan depremden dolayı evden dışarıya çıkan Nigar Karacan (66) evinin önünde yere düştü.
    Yerden kalkmakta güçlük çeken ve yakınları tarafından Bulanık Devlet Hastanesi"ne kaldırılan Nigar Karacan"ın kalçasında kırık olduğu tespit edildi. Karacan, burada yapılan ilk müdahalenin ambulansla sevk edildiği Muş Devlet Hastanesi"nde tedavi altına alındı.

    Nigar Karacan"ın kardeşi Sait Yıldırım, deprem anında evde oturduklarını söyledi. Depremden dolayı büyük panik yaşadıklarını ifade eden Yıldırım, hemen kendilerini dışarı attıklarını söyledi.

    Ablasının yere düştüğü haberi alır almaz, hemen evine gittiğini dile getiren Sait Yıldırım, daha sonra ablasını Bulanık Devlet Hastanesi"ne oradan da Muş Devlet Hastanesi"ne getirdiklerini söyledi.




    Depremde kaçarken kalça kemiği kırıldı Yorumları