Öğrenci servisi kamyonla çarpıştı: 5 yaralı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-23-2011 (17:04)   Son Mesaj: 02-23-2011 (17:04)    Cevap: 0    Gösterim: 540  

    02-23-2011

    Öğrenci servisi kamyonla çarpıştı: 5 yaralı

    Öğrenci servisi kamyonla çarpıştı: 5 yaralı


    Mardin’in Nusaybin ilçesine bağlı Bakacık köyünden Sıla İlköğretim Okulu’na öğrenci taşıyan Öğrenci servisi ile kamyon çarpıştı. Kazada 4 öğrenci ile servis şoförü yaralandı.

    Yaralı öğrencilerden 3'ü köylüler tarafından hastaneye kaldırıldı, durumu ağır olan şoför ile bir öğrenci ise ambulans ile Nusaybin Devlet Hastanesi Acil servisine nakledildi.
    Bakacık köyünden Söğütlü köyünde bulunan Sıla İlköğretim Okulu'na öğrenci taşıyan M. Siraç Özdemir yönetimindeki öğrenci servisi ile karşı yönden gelen ve plakası henüz belirlenemeyen bir kamyon saat 14.00 sıralarında çarpıştı.

    İpekyolu üzerinde meydana gelen kazada öğrenci servisi devrildi. Kazada öğrencilerden Fatıma Özdemir, Sefa Merve Özdemir, Feyzullah Özdemir ve Tuba Özdemir ile servis şoförü M. Siraç Özdemir yaralandı.

    Önce köylülerin müdahale ettiği kazada yaralanan üç öğrenci vatandaşlar tarafından durumları ağır olan Fadime Özdemir ile sürücü M. Siraç Özdemir ise ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.




    Öğrenci servisi kamyonla çarpıştı: 5 yaralı Yorumları