Ankara'da Akaryakıt kaçakçılarına operasyon   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-23-2011 (11:06)   Son Mesaj: 02-23-2011 (11:06)    Cevap: 0    Gösterim: 419  

    02-23-2011

    Ankara'da Akaryakıt kaçakçılarına operasyon

    Ankara'da Akaryakıt kaçakçılarına operasyon


    Ankara polisinin OSTİM ve İvedik bölgelerinde kaçak akaryakıt üreten işyerlerine yönelik operasyonda gözaltına alınan 34 kişi adliyeye sevk edildi.

    Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliği ekipleri, aralarında bir süre önce yaşanan patlamalarda 20 kişinin hayatını kaybettiği 53 kişinin yaralandığı OSTİM ve İvedik bölgelerinin de olduğu bazı işyerlerinde ve akaryakıt istasyonlarında kaçak akaryakıt üretildiği ve satıldığını belirledi. Yapılan tespitlerin ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda başta Ankara olmak üzere 6 ilde eşzamanlı operasyon gerçekleştirildi.

    OSTİM ve İvedik'te bazı işyerlerin de aralarında olduğu 25 işyeri ve akaryakıt operasyonuna yönelik gerçekleşen baskınlarda 34 kişi gözaltına alındı. Düzenlenen operasyonlarda 500 ton kadar kaçak akaryakıt üretiminde kullanılan solvent maddesi ele geçirildi. Mali Büro Amirliği'nde sorguları tamamlanan zanlılar sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.





    Ankara'da Akaryakıt kaçakçılarına operasyon Yorumları