Gümüşhane'de köy yolları ulaşıma açıldı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-23-2011 (10:57)   Son Mesaj: 02-23-2011 (10:57)    Cevap: 0    Gösterim: 480  

    02-23-2011

    Gümüşhane'de köy yolları ulaşıma açıldı

    Gümüşhane'de köy yolları ulaşıma açıldı


    Gümüşhane'de kar yağışı sonrası kapanan köy yollarının ulaşıma açıldığı bildirildi.

    Gümüşhane İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Yalçın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, il genelinde pazar günü etkili olan kar yağışı ile birlikte ulaşıma kapanan 98 köy yolunun ulaşıma açıldığını söyledi.
    Yalçın, bölgede kar yağışının durması ile birlikte, pazartesi sabahından itibaren 11 ekiple yol açma çalışması başlattıklarını belirterek, ''Pazartesi günü 76 köy yolumuzu ulaşıma açtık. Salı günü de sürdürdüğümüz çalışma sonrası Gümüşhane merkez ilçeye bağlı 7 köyümüzle ulaşımı sağladık. Şiran ilçemizde de kapanan 45 yolumuzdan 30'unu pazartesi, kalan 15 köyümüzü de dün akşam saatlerinde ulaşıma açmış bulunmaktayız'' dedi.

    Kürtün ilçesine bağlı Sapmaz, Beytarla, Tilkicek, Yukarı Karadere, Aktaş ve Damlı köylerinde kış mevsiminde vatandaş kalmadığını da ifade eden Yalçın, ''Bu köylerimizde herhangi bir çalışma yapmıyoruz'' diye konuştu.




    Gümüşhane'de köy yolları ulaşıma açıldı Yorumları