Bakan Çubukçu'ya :Dilini kopartırım   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-22-2011 (20:34)   Son Mesaj: 02-22-2011 (20:34)    Cevap: 0    Gösterim: 489  

    02-22-2011

    Bakan Çubukçu'ya :Dilini kopartırım

    Bakan Çubukçu'ya :Dilini kopartırım


    MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, 12 Haziran seçimleri sonrası AK Parti için soruşturmaların açılağacağını belirtirken Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'yu da 'iki dil' nedeniyle hakarette bulundu.

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir milletvekili Ahmet Duran Bulut, 12 Haziran'da AK Parti'nin 9 yıllık iktidarının sona ereceğini söyledi. Bulut, seçimlerin ardından soruşturmaların açılacağını, yolsuzluk yapanların mahkemelerde adalete hesap vereceklerini bildirdi.
    FENERBAHÇE KEYFİ

    MHP İl binasındaki basın toplantısına milletvekili Ahmet Duran Bulut, MHP İl Başkanı Mehmet Duran, MHP Merkez İlçe Başkanı Bayram Çılgın ve MYK Üyesi Yaşar Taşkın ile İl Kadın Kolları başkanı Müjgan Calan ve partililer katıldı. Basın toplantısının başında maç sohbeti açıldı. Fenerbahçe-Beşiktaş takımları arasında oynanan ve Fenerbahçe'nin 4-2'lik galibiyetiyle sonuçlanan derbiden söz edilmesi üzerine Fenerbahçeli olan milletvekili Ahmet Duran Bulut, İl Başkanı Mehmet Duran ve Merkez İlçe Başkanı Bayram Çılgın, Beşiktaşlı olan MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Yaşar Taşkın'a takıldılar. Galibiyetin keyfini süren Fenerbahçeli vekil ile il ve merkez ilçe başkanları Fenerbahçe'nin kendini yeniden gösterdiğini belirttiler. Fenerbahçe sohbetinde başkanlarla beraber yüzü gülen MHP'li milletvekili basın açıklamasının devamında hükümeti sert biçimde eleştirdi.

    HÜKÜMETE YÜKLENDİ

    MHP Balıkesir milletvekili Ahmet Duran Bulut, "12 Haziran AKP hükümetinin 9 yıllık hezimetinin sonu olacaktır. Hükümet 9 yılda toplumun her alanında sıkıntıları had safhaya getirdi. Reel ekonomiyi bırakıp ithalata ağırlık verdiler. Başka ülkelerin çiftçilerinin tarlalarını doldururken bu ülkenin çiftçilerini boş bıraktılar. Yerliyi bırakıp yabancıya sermaye verdiler. Yabancıya Türkiye'de tefecilik yaptırdılar. AKP hükümeti Türk işadamı yerine yabancıyı tercih etti. 12 Haziran'dan sonra açılacak soruşturmalar ve kurulacak mahkemelerde hepsi ortaya çıkacak. Allah bunlara yürü ya kulum dedi. Servet yandaşlara sefalet halka uygulandı. İnsanımızın alın teri başkalarına peşkeş çekildi. Bu haksız anlayıştan Türk Milleti çok rahatsızdır. Tarım bilerek ve isteyerek batırıldı, süt üretimi yapılan ülkeye süt tozu ithaline izin verdiler. 12 Haziran seçim tarihini meclise getirip kanunlaştırmadılar. AKP artık son günlerini yaşıyor, iktidardan tasını tarağını toplayıp gidecektir. Sıfır terörle aldılar ülkeyi, eve dönüş yasası çıkarıp teröristleri Kandil'e gönderdiler.

    Türk Ceza Kanunu'nda yıla kadar mahkumiyet gerektiren suçları tahliye ettiler. Kendi hesaplarına görev ortam oluşturdular. Kafası gözünü bağlı köpekleri tutmayan güvenlik güçleri öğrencileri tutuyor. Bu ülkede hak aramak için dağa mı çıkmak lazım? Ne yapılacak, ne isteniyor? Milli Eğitim Bakanı iki dilden bahsediyor. Koparırım senin o dilini bakan. Bu ülkenin resmi dili Türkçe'dir. Bu ülkenin diline, kimliğine, yüreğine, kalbine dokunulmaması lazım. Herkes bu ülkenin birinci sınıf vatandaşıdır. Bu ülkede Cumhurbaşkanlığına kadar her şey olabiliyorsun, var mı karışan? Gelip Balıkesir'e yerleşiyorsun, kızımızı alıyorsun, sana etnik köken soran var mı? Biz kardeş gibiyiz. Ama Başbakan 36 etnik köken var diyerek ayrıştırıyor. Brüksel merkezli Washington destekli ülke yönetmeye çalışıyorlar. Bu hesap sorulmasın mı? Artık bıçak kemiğe dayandı. İmralı'daki Apo'ya seçimden sonra federasyon vaadiyle ateş açmalarını önlemeye çalışıyorlar" diye konuştu.

    MHP milletvekili Ahmet Duran Bulut, Türkiye'nin 12 Haziran'daki seçimden sonra MHP'nin tek başına iktidarı ile kurtulacağını ifade etti.




    Bakan Çubukçu'ya :Dilini kopartırım Yorumları