Otomobil TIR'ın altına girdi: 2 ölü   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-22-2011 (17:08)   Son Mesaj: 02-22-2011 (17:08)    Cevap: 0    Gösterim: 520  

    02-22-2011

    Otomobil TIR'ın altına girdi: 2 ölü

    Otomobil TIR'ın altına girdi: 2 ölü


    Balıkesir'de meydana gelen trafik kazasında şerit ihlali yapan otomobil karşı yönden gelen TIR'ın altına girdi. Kazada 2 kişi öldü, 1 'i ağır 3 kadın yaralandı.

    Edinilen bilgiye göre, Balıkesir-Susurluk karayolunun 35. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında Balıkesir'e gelen Muzaffer Asar'ın (55) kullandığı 10 AE 953 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Kemal Dişsiz'in (27) kullandığı 48 DK 460 plakalı TIR ile çarpıştı.
    Saat 01.30 sıralarındaki kazada TIR'ın altında metrelerce sürüklenen otomobil hurdaya dönerken aracın sürücüsü Muzaffer Asar ve yanında bulunan İzzet Yılmaz (78) olay yerinde hayatlarını kaybetti.

    Toplam 5 kişinin bulunduğu otomobilin arka koltuğunda oturan Penbe A. (50), Meryem K. (39) ve Derya A. (25) isimli 3 bayan ise kazadan yaralı olarak kurtulurken ambulanslarla hastaneye kaldırıldılar. Demirkapı mevkiinde meydana gelen trafik kazasına müdahale eden jandarma ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alırken, kaza sebebiyle bir süre ulaşıma kapanan yol temizleme çalışmalarının ardından normale döndü.

    "OTOMOBİLİN UÇARAK ÜZERİME GELDİĞİNİ GÖRDÜM"

    Susurluk Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kazayla alakalı başlatılan soruşturma sürüyor. Bu arada, ölümlü trafik kazasıyla ilgili jandarmanın gözaltına aldığı TIR'ın sürücüsü Kemal Dişsiz'in soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısının talimatı ile kusuru bulunmadığı kanaatiyle serbest bırakıldığı, kazayla alakalı tahkikatın ise sürdüğü bildirildi. Kazanın ardından şoka giren TIR sürücüsü Kemal Dişsiz, "Ben Susurluk yönüne gidiyordum, otomobilin uçarak üzerime geldiğini gördüm, direksiyonu kırdım ama yapacak birşey kalmadı" dedi.

    TERHİS OLAN EŞİNE GİDİYORDU

    Susurluk ilçesindeki trafik kazasından yaralı olarak kurtulan Derya A.'nın polis olan eşinin son çıkan kanunun ile askeri birliğinden terhis olması üzerine eşinin Balıkesir'deki ailesinin yanından Sakarya'ya gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi. Sakarya'da özel bir hastanenin sahiplerinden olduğu bildirilen Derya A. özel ambulansla bu ildeki hastaneye sevk edildi. Kazayla alakalı soruşturma ise sürüyor. Bu arada, kazada hayatını kaybeden 78 yaşındaki İzzet Yılmaz'ın kaybolan telefonu yaralı kurtulan gelinleri Derya A.'nın gömleğinin cebinden çıktı.




    Otomobil TIR'ın altına girdi: 2 ölü Yorumları