Fabrikada silahlı kavga: 1 ölü 10 yaralı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-22-2011 (16:06)   Son Mesaj: 02-22-2011 (16:06)    Cevap: 0    Gösterim: 502  

    02-22-2011

    Fabrikada silahlı kavga: 1 ölü 10 yaralı

    Fabrikada silahlı kavga: 1 ölü 10 yaralı


    Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde bir fabrikada çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

    Alınan bilgiye göre, Mehmet Sadık Ay'ın işlettiği, daha önce kayyumda olan su fabrikasının işletmeciliği 10 Şubatta Bahçe Asliye Hukuk Mahkemesinin kararıyla tedbiren Yakup Çelik'e verildi, Ay'a fabrikada bir oda tahsis edildi.
    Mehmet Sadık Ay ile Yakup Çelik arasında, fabrikada işletmecilik konusunda tartışma çıktı.

    Kısa sürede büyüyen tartışma, silahlı kavgaya çıktı.

    Fabrikada işçi olarak çalışan Orhan Orhan (25) olay yerinde öldü. Yakup Çelik, Şevket Çetinbilek, Oğuzhan Utangaç, Abdülkadir Bingöl ile Mehmet Sadık Ay, Serkan Ay, Süleyman Toprak, Şahin Aslan, Abdurrahman Çelebi ve Aziz Çelebi yaralandı.

    112 Acil Servis ekiplerince özel İbni Sina Hastanesine kaldırılan yaralılardan Yakup Çelik ile Oğuzhan Utangaç'ın durumunun ciddi olduğu ve tedavilerinin yoğun bakım ünitesinde sürdürüldüğü, Abdülkadir Bingöl'ün tedavisinin serviste, Şevket Çetinbilek'in ise ayakta tedavi edildiği kaydedildi.

    Osmaniye Devlet Hastanesine kaldırılan Mehmet Sadık Ay, Serkan Ay, Süleyman Toprak, Şahin Aslan, Abdurrahman Çelebi ve Aziz Çelebi'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

    Bu arada, silahlarıyla dağlık bölgeye kaçan 4 kişinin yakalanması için Osmaniye Özel Hareket Şube Müdürlüğü ekiplerince operasyon başlatıldı.




    Fabrikada silahlı kavga: 1 ölü 10 yaralı Yorumları