Kaza geçirdiğini gizleyen genç ertesi gün öldü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-22-2011 (16:08)   Son Mesaj: 02-22-2011 (16:08)    Cevap: 0    Gösterim: 375  

    02-22-2011

    Kaza geçirdiğini gizleyen genç ertesi gün öldü

    Kaza geçirdiğini gizleyen genç ertesi gün öldü


    İzmir'in Bergama ilçesinde motosikletle kaza geçiren, ceza kesilmesinden korktuğu için kaza yaptığını gizleyen, hastanede ayakta tedavi edilen genç, rahatsızlanınca kaldırıldığı hastanede ertesi gün hayatını kaybetti.

    Alınan bilgiye göre, Bergama Endüstri Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi Emin Girgin (17), Gaylan köyünde askere giden bir yakınının eğlencesine katıldıktan sonra, Bergama'ya dönüşte motosikletinin kontrolünü kaybederek düştü. Yaralanan Girgin, arkadaşlarının yardımıyla tekrar motosikletine binip evine, üzerini değiştirdikten sonra vücudunda meydana gelen yaralar nedeniyle Bergama Devlet Hastanesine gitti.
    Arkadaşlarına ehliyetsiz ve alkollü halde motosiklet kullandığı için ceza yazılmasından çekindiğini arkadaşlarına söylediği iddia edilen Girgin'in doktorlara yürürken düştüğünü ve yaraların bu nedenle meydana geldiğini anlattığı bildirildi. Ayakta tedavi edildikten sonra evine gönderilen genç, ilerleyen saatlerde rahatsızlandı. Ağzından kan geldiği bildirilen Girgin, yakınları tarafından Bergama Devlet Hastanesine kaldırıldı.

    Doktorlar, böbreği ve dalağında yara olduğunu belirlenen Girgin'i müdahalenin ardından ambulans helikopterle İzmir'deki Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk etti. Girgin, burada yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.




    Kaza geçirdiğini gizleyen genç ertesi gün öldü Yorumları