Üniversite öğrencisi iki sahte savcı yakalandı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-22-2011 (16:04)   Son Mesaj: 02-22-2011 (16:04)    Cevap: 0    Gösterim: 589  

    02-22-2011

    Üniversite öğrencisi iki sahte savcı yakalandı

    Üniversite öğrencisi iki sahte savcı yakalandı


    İzmir'de kendilerini cumhuriyet savcısı olarak tanıtıp cezaevindeki kişilerin yakınlarını, "Tahliye edeceğiz, siz parayı yatırın." diye dolandırdığı iddiasıyla iki üniversite öğrencisi yakalandı.

    Bursa ve Eskişehir'de polise başvuran T.A. ve R.Ö., telefon edip kendilerini savcı olarak tanıtan H.B. (22) ve C.Y.'nin (22), cezaevindeki yakınlarının tahliyesi için kefalet parası istediğini belirtti.
    Verilen hesap numaralarına 750 lira yatırdığını söyleyen T.A. ve 4 bin lira yatıran R.Ö. şikayetçi oldu. Harekete geçen Bursa ve Eskişehir polis ekipleri, iki mağdurun paraların, İzmir'in Güzelyalı semtindeki bir banka şubesinden çekileceği bilgisine ulaştı.

    Bunun üzerine İzmir Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, parayı çekmek istediği belirlenen İzmir Ekonomi Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü 3. sınıf öğrencisi H.B. ile arkadaşı C.Y.'yi gözaltına aldı. İki zanlı, ifadelerinden sonra adliyeye sevk edildi.




    Üniversite öğrencisi iki sahte savcı yakalandı Yorumları