Yanan evde bir gün sonra cesedi bulundu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-22-2011 (15:08)   Son Mesaj: 02-22-2011 (15:08)    Cevap: 0    Gösterim: 511  

    02-22-2011

    Yanan evde bir gün sonra cesedi bulundu

    Yanan evde bir gün sonra cesedi bulundu


    Rize’de, itfaiyenin söndürme çalışması ardından haber alamadığı babasını aramak için yanan eve giden Zeynep Peçe, evde babası Mehmet Peçe’nin cesedini buldu.

    Merkeze bağlı Çiftekavak Köyü`nde önceki gün meydana gelen olayda, vatandaşların ihbarı üzerine Rize Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri yanan eve müdahale etti.
    Çevredekilerin, tamamen kül olan evde kış mevsiminde kimsenin yaşamadığını söylemesi üzerine, itfaiye ve polis ekipleri evde yapılan soğutma çalışmalarının ardından olay yerinden ayrıldı.

    Olaydan bir gün sonra babasından haber alamayan Zeynep Peçe, aramak için yanan evlerine gitti. Peçe, yanan evin enkazları arasında babasının yanmış cesedini bulurken şok geçirdi.

    Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Mehmet Peçe"nin cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

    Öte yandan, Mehmet Peçe"nin, yaz aylarında çay toplamak için bu evi kullandığı, diğer zamanlarda ise Güneysu ilçesi Gürgen Köyü`nde yaşadığı öğrenildi.




    Yanan evde bir gün sonra cesedi bulundu Yorumları