Atılan yüzük 3 kişinin ölümüne yol açtı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-21-2011 (20:08)   Son Mesaj: 02-21-2011 (20:08)    Cevap: 0    Gösterim: 526  

    02-21-2011

    Atılan yüzük 3 kişinin ölümüne yol açtı

    Atılan yüzük 3 kişinin ölümüne yol açtı


    Eskişehir'de silahlı kavganın yaşandığı bir evde 3 kişi öldü. Aynı aileden 3 kişinin pompalı tüfekle öldürüldüğü belirlendi. Kanlı olayın, iki nişanlı gencin anlaşmazlığından kaynaklandığı açıklandı..

    Eskişehir"de yaşayan Metin Tan (31), nişan yüzüğünü atan nişanlısı ve nişanlısının babasına kurşun yağdırdıktan sonra, intihar etti. Pompalı tüfekle meydana gelen olayda yer alan 3 kişi hayatını kaybetti.
    Olayın meydana geldiği yerdeki mahalle sakinleri araba tekeri patladığını zannettikleri için dışarı çıkmamış. Metin Tan"ın evli olduğu ve eşinden ayrı yaşadığı, yakınında oturduğu nişanlısının yüzüğü atması üzerine sık sık eve gelerek tehdit ettiği öğrenildi.

    Odunpazarı ilçesi Alanönü Mahallesi Fethi Bey Sokak, 11 numaralı evde meydana gelen olayda; evli olduğu öğrenilen Metin Tan, eşiyle ayrı yaşamaya başladı. Bu arada tanıştığı Munise Sever (29) ile nişanlandı. Bir süre sonra ise Sever, bilinmeyen bir nedenle nişanı tek taraflı bozdu. Buna tepki gösteren Tan, sık sık eski nişanlısının evini basarak tehdit etmeye başladı.
    Metin Tan, otomobili ile akşam saatlerinde Alanönü Mahallesi'ndeki evin önüne gitti. Otomobilden pompalı tüfeği ile inen Metin Tan, kapıyı kırarak eve girdi. Önce kapıda karşılaştığı nişanlısı Munise Sever"e kurşun yağdıran Tan, daha sonra nişanlısının babası Baki Sever (54)'i öldürdü. Tan, son olarak pompalı tüfeği çenesine dayayarak intihar etti.

    Komşuların olayı polise ve yakınlarına haber vermesi ile evin önüne çok sayıda insan akın etti. Ölenlerin yakınları sinir krizi geçirirken, toplanan tanıyınlar şunları belirttiler: "Kızın ailesi nişandan sonra şahısın daha önce evli olduğunu hatta eşinden ayrılmasına rağmen boşanamadığını söylediler. Bu sözler üzerine kız tarafı nişanı attı. Nişan atılalı birkaç ay oldu. Ancak, Metin Tan sürekli aileyi arayarak rahatsız ediyordu. En sonunda da cinayet işledi."
    Eskişehir"in Günyüzü ilçesinden olan Sever ailesinin, söz konusu evde kiracı olarak ikamet ettiği ve komşuları tarafından çok sevildiği, sakin ve huzurlu bir aile olduğu öğrenildi.




    Atılan yüzük 3 kişinin ölümüne yol açtı Yorumları