Ataşehir'de bir bankada silahlı soygun   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-21-2011 (18:07)   Son Mesaj: 02-21-2011 (18:07)    Cevap: 0    Gösterim: 565  

    02-21-2011

    Ataşehir'de bir bankada silahlı soygun

    Ataşehir'de bir bankada silahlı soygun


    Ataşehir'de bir banka şubesine gelen silahlı soyguncu, güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdikten sonra 10 bin TL'yi alarak kaçtı.

    Alınan bilgiye göre, Kayışdağı Caddesi 137 numarada bulunan bir banka şubesine gelen bir kişi, silahla güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi. Güvenlik görevlisinin silahını da alan soyguncu, yaklaşık 10 bin TL'yi alarak kaçtı. Yüzüne hastanelerde kullanılan maskeden taktığı öğrenilen zanlının, olay yerinden 34 ECA 48 plakalı araçla kaçtığı öne sürüldü. Bir görgü tanığı, "Biz borcumuzu ödemek için içeri girdik.

    Banka görevlileri bizi ATM'ye yönlendirdi. Biz tam o arada çıktık. Hemen yanımızdaki kapıdan girdi. Biz de ne oluyor dedik kaçtık. Adam içeri girdi. Milleti içeri tıktı. Elinde bir poşet vardı. Yüzünde doktor maskesi vardı" dedi.
    Olay yerine gelen polis incelemelerde bulundu. Parmak izi incelemesi yapan polis, bankanın güvenlik kamerası kayıtlarını da incelemeye aldı. Kaçarken güvenlik görevlisinin silahını da aldığı öğrenilen soyguncunun yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.





    Ataşehir'de bir bankada silahlı soygun Yorumları