Çelik: Oğul Kaddafi'nin sözleri kabul edilmez   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-21-2011 (17:34)   Son Mesaj: 02-21-2011 (17:34)    Cevap: 0    Gösterim: 489  

    02-21-2011

    Çelik: Oğul Kaddafi'nin sözleri kabul edilmez

    Çelik: Oğul Kaddafi'nin sözleri kabul edilmez


    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik açıklama yaptı. Çelik 'Öncelikli meselemiz Libya'daki vatandaşlarımızın can güvenliğidir.' dedi. Çelik Kaddafi'nin oğlunun sözlerinin kabul edilemez olduğunu belirtti.

    Çelik'in açıklamasından satır başları şöyle:

    Libya'daki vatandaşlarımız için kumanyalar hazır. Vatandaşlarımızın İskenderiye'den tahliye edilmesi söz konusu olabilir.

    Kadafi'nin oğlunun açıklamaları

    Cumhurbaşkanımızda konuya ilişkin açıklama yaptı. Türkiye'den sadece müteşebbis olarak gidenler vardır. Vatandaşlarımız başka ülkelerin işine karışmaz. Bunları kabul etmemiz mümkün değil. Kaddafi'nin oğlunun konuşmasında tarihe de bir atıf bulunmaktadır. Bugün Libya'nın Libyalılara ait olduğunu belirtiyor. Ancak farklı formatta söylüyorsa bunu kabul etmeyiz.

    Seçim takvimi

    Daha önceki kararlara bakılarak yapılacaklar belirlenecek. Mart ayı başında takvim için karar alınacak. En geç 2 Martta kararın çıkması bekleniyor. 12 Haziran'da genel seçimler yapılacak.

    Van denizi mi gölü mü?

    Vanlılar Van gölüne van denizi der. Ancak coğrafyadaki şekli farklıdır.

    Ergenekon'un Danıştay'da olduğu sözler

    Kılıçdaroğlu'nun Meclis Grubu'nda Ergenekon üyeliği için ben de varım demişti. Gidip üye olacağım demişti. Bunlar çok talihsiz açıklamalardır. Baykal avukattı Kılıçdaroğlu'da üyesi olmuştur. Baykal'ı bir adım daha geçti.





    Çelik: Oğul Kaddafi'nin sözleri kabul edilmez Yorumları