Derede kaybolan gencin cesedi denizde bulundu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-21-2011 (16:04)   Son Mesaj: 02-21-2011 (16:04)    Cevap: 0    Gösterim: 598  

    02-21-2011

    Derede kaybolan gencin cesedi denizde bulundu

    Derede kaybolan gencin cesedi denizde bulundu


    Hatay'ın İskenderun ilçesine bağlı Kışla köyünde, dere yatağında odun toplamaya çalışırken suya kapılarak kaybolan gencin cesedi bir gün sonra deniz kenarında bulundu.


    İskenderun'a bağlı Kışla köyünde yaşayan Ferhat Ateş (18) şiddetli yağan yağmur sonrası dere yatağında biriken odun parçalarını toplamak için köyün içinden geçen dere yatağına indi. Odunları toplarken dengesini kaybederek dereye düşen Ateş, suya kapılarak kayboldu.
    Ailesi, Ferhat'ın eve gelmemesi üzerine merak edip aramaya çıktı. Jandarma ile birlikte gün boyu yapılan aramalar sonuç vermedi. Ferhat'ın dere sularına kapılarak boğulduğu bir gün sonra jandarmaya gelen haberle ortaya çıktı.

    Ferhat Ateş'in cesedi, Kışla köyünden yaklaşık 30 kilometre uzaklıkta İskenderun sahil kesiminde bulundu. Toprak Mahsulleri Ofisi eski dinlenme tesisleri civarında karaya vuran cesedin oğluna ait olduğunu teşhis eden baba Mehmet Ateş, gözyaşlarına boğuldu.

    Jandarma, polis ve nöbetçi savcının incelemelerinin ardından gencin cesedi otopsi için İskenderun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

    Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.







    Derede kaybolan gencin cesedi denizde bulundu Yorumları