Müzikholde silahlı kavga: 2 yaralı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-21-2011 (15:06)   Son Mesaj: 02-21-2011 (15:06)    Cevap: 0    Gösterim: 602  

    02-21-2011

    Müzikholde silahlı kavga: 2 yaralı

    Müzikholde silahlı kavga: 2 yaralı


    Adapazarı'nda, bir müzikholde hesap yüzünden çıkan tartışmada, iki kişi vuruldu.

    Olay, Adapazarı İlçesi Ankara Caddesi Çeşme Meydanı üzerinde faaliyet gösteren bir müzikholde meydana geldi. İddiaya göre, Halit, Burhan, Hasan, Yaşar Kahyaoğlu ve Mustafa İzzet Baysal eğlenmek üzere müzikhole geldi. Bir süre eğlenen ve alkol alan şahıslar sıra hesabı ödemeye gelince tartışma çıkardı.

    Garsonlara ve çalışanlara saldıran şahıslar, müzikholün mesul müdürü Onur Başaran ile işyeri sahibinin koruması Mustafa Tüfekçi'yi dövdü. Şahısların elinden güçlükle kurtulan Mustafa Tüfekçi, belindeki silahı çekerek ateşledi.
    Olayda, Yaşar Kahyaoğlu ile Mustafa İzzet Baysal ayağından yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla kaldırıldıkları Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Adapazarı Toyotasa Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olaydan sonra harekete geçen polis, tüm şüphelileri yakaladı. Olayda kullanılan 1 adet tabancayı da ele geçirdi. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.







    Müzikholde silahlı kavga: 2 yaralı Yorumları