Ecevit'in tedavisinde gözler Hüsametin Özkan'da   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-21-2011 (09:34)   Son Mesaj: 02-21-2011 (09:34)    Cevap: 0    Gösterim: 402  

    02-21-2011

    Ecevit'in tedavisinde gözler Hüsametin Özkan'da

    Ecevit'in tedavisinde gözler Hüsametin Özkan'da


    Ergenekon soruşturması kapsamında Adli Tıp Kurumu’nun eski Başbakan Bülent Ecevit’in hastalığıyla ilgili incelemesinde Parkinson tedavisinin eksik yapıldığı belirlenirken, gözler bu süreçte rol oynadığı iddia edilen siyasilere çevrildi.

    Hasan Tosun'un haberi
    'HÜSAMETTİN ÖZKAN DA SORGULANACAK' İDDİASI

    Adli Tıp"ın, Ergenekon soruşturması kapsamında tekrar ele alınan eski Başbakan Bülent Ecevit"in tedavi sürecine yönelik şüpheleri haklı çıkartan raporu, gözlerin bu sürecin aktörü olduğu iddia edilen eski Başbakan Yardımcısı Hüsamettin Özkan"a çevrilmesine neden oldu.

    Ecevit"in sağ kolu ve sırdaşı olarak bilenen Hüsamettin Özkan, İsmail Cem ve Kemal Derviş ile birlikte Bülent Ecevit"in hastalığını bahane ederek, dönemin koalisyon hükümetini bozmuş ve yeni bir parti kurmuştu. Edinilen bilgiye göre Hüsamettin Özkan da önümüzdeki günlerde Ergenekon savcıları tarafından sorgulanacak.

    HÜSAMETTİN ÖZKAN, TASFİYENİN MİMARI!

    "Ecevit ile geldim, Ecevit ile giderim" diyen Özkan, Ecevit"in tasfiye edilmesinin mimarı olarak biliniyor. Siyasetten doktorlara, doktorlardan medyaya kadar uzanan müthiş bir ihanet zincirinin mimarı olarak gösterilen Özkan"ın yeni parti kurduktan sonra "Artık bu Ecevit değil Türkiye"yi, kendini bile idare edemiyor" dediği iddia ediliyor. Özkan, şimdilik hakkındaki iddialara karşı sessiz kalmayı tercih ediyor.

    "HANGİ SİYASİLERİN KOMPLO İÇİNDE OLDUĞU ORTADA"

    DSP Genel Başkanı Masum Türker ise, Adli Tıp Kurumu tarafından Bülent Ecevit"in tedavi sürecine ilişkin hazırlanan raporu değerlendirdi. Türker, o dönemle ilgili olarak 2002 yılında başlatılan sivil darbenin araştırılması gerektiğini söyledi. Türker, şöyle konuştu: "O tarihte Bülent Ecevit"siz ve MHP"siz bir iktidar isteniyordu. Bu sivil darbeyle ilgili gazete arşivleri yeterlidir, hangi gazete sahiplerinin, hangi yazarların, siyasilerin nasıl bir komplo içinde oldukları ortadadır. Bizim kanatimize göre 2002 yılında bir sivil darbe oluşmuştur. Gerçekleşmiş fiili bir sivil darbe var ve bu darbenin dosyasının da açılması gerekir."

    YENİ AKİT




    Ecevit'in tedavisinde gözler Hüsametin Özkan'da Yorumları